top of page
Opas arvoa tuottava tarvekartoitus myynnissä

Arvoa tuottava tarvekartoitus myynnissä

Haluatko erottua kilpailijoistasi? Voisiko tarvekartoituksen muuttaa asiakkaalle arvoatuottavaksi analyysiksi? Haluatko nopeuttaa tarjousten muodostamista ja parantaa niiden läpimenoprosenttia? Muun muassa näihin asioihin otamme kantaa ilmaisessa oppaassamme. Opas on suunnattu erityisesti B2B-myynnin ja ratkaisumyynnin ammattilaisille.

Hyötyjäsi oppaasta

Kokemuspohjalta

Oppaan vinkit perustuvat kokemukseen lukuisista myyntineuvotteluista niin asiakkaan kuin myyjän roolissa. Mielestämme näiden keinojen avulla myyntineuvotteluista voidaan rakentaa vuorovaikutteisempia ja tuloksekkaampia.

Selkeä paketti

Olemme pyrkineet luomaan oppaastamme mahdollisimman selkeän ja helppolukuisen paketin, jossa tiivistyy vain oleellinen. Selkeä opas on helppo käydä läpi ja suunnitella sen pohjalta yritykseenne sopiva tarvekartoitusmalli.

Ilmainen!

Oppaamme lataaminen ei maksa sinulle mitään ja se on sinun vapaassa käytössä. Saat oppaan selkeässä pdf-muodossa ja on näin helppo lukea eri laitteilla sähköisesti. Voit halutessasi tulostaa tiedoston.

Arvoa tuottava tarvekartoitus myynnissä opas Fasplat (5).png

Lataa opas - Arvoa tuottava tarvekartoitus myynnissä

Oppaassa annamme vinkkejä kuinka toteutat arvoa tuottavan tarvekartoituksen myynnissä: suunnittelusta toteutukseen sekä lopputyöhön.

Tarvekartoitus myynnissä Opas.png

Fasplat

Ihmiset tekevät vuorovaikutuksen, mutta hyvät tukityökalut tekevät siitä tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Fasplat on digitaalinen fasilitointialusta, jonka avulla tehostetaan ja helpotetaan ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan yhteistyöstä paras irti. Ohessa käyttötapauksia, joissa olemme erityisesti onnistuneet auttamaan kumppaneitamme ja heidän asiakkaitaan.

Myynnin tukena

Asiakkaasi kohtaavat erilaisia myyntineuvottelutilanteita valtavasti. Erottautuminen muulla kuin pelkästään hinnalla on suotavaa. Fasplatin avulla toteutat myyntineuvotteluita, jotka ovat tehokkuudessaan omaa luokkaansa.

TKI-hankkeen jalostaminen

Yksin tehden tulee harvoin ajateltua asioita riittävän laajasti. Fasplat järjestelmän avulla osallistat hankeidean jalostamiseen sekä olennaisen tunnistamiseen kollegat, elinkeinoelämän, julkaisen sektorin vaikuttajat ja vaikkapa opiskelijat. Tuloksena syntyy tiivis kuva jalostetusta hankeideasta, jonka avulla vaikuttavuutta on helppo seurata myös hankkeen aikana ja sen jälkeen.

Uuden liiketoiminnan suunnittelu

Yksin uutta liiketoimintaa suunnitellessa ei tule välttämättä otettua huomioon kaikkea oleellista. Keskustelujen lisäksi on olemassa myös työkaluja, joilla saat helposti kerättyä mielipiteitä ja näkemyksiä. Lisäksi juuri sen ytimen tunnistaminen ja valintojen tekeminen yhdessä on monesti kultaakin arvokkaampaa. Jos olet samaa mieltä, Fasplat on sinulle täydellinen työkalu.

Vakiintuneen liiketoiminnan kehittäminen

Organisaation johtaminen on jatkuvaa tilannekuvan tarkkailua ja toiminnan kehittämistä. Välillä tulee kuitenkin hetkiä, että on tarve koota ympärille ydinjoukko ja luottopakit pohtimaan isoa kuvaa. Fasplatin työkalujen avulla mahdollistetaan helposti yhdessä asioiden pohtiminen. Valmiiden mallien ja prosessien avulla työskentely on nopeaa ja vaivatonta.

bottom of page