top of page
Fasplat fasilitointialusta tki suunnitelma10.jpg

Onko aika istua alas ja pohtia yhdessä isoa kuvaa?

Organisaation johtaminen on jatkuvaa tilannekuvan tarkkailua ja toiminnan kehittämistä. Välillä tulee kuitenkin hetkiä, että on tarve koota ympärille ydinjoukko ja luottopakit pohtimaan isoa kuvaa. Fasplatin työkalujen avulla mahdollistetaan helposti yhdessä asioiden pohtiminen. Valmiiden mallien ja prosessien avulla työskentely on nopeaa ja vaivatonta.

Sinulle joka haluat...

katsoa isoa kuvaa

Haluatko tarkastella megatrendien vaikutusta toimialaasi tai ideoida avoimin mielin vaihtoehtoisia kehityssuuntia? Onko kehityssuuntien yhdessä päättäminen tavoitteesi? Fasplat-järjestelmään luotujen valmiiden työpajojen avulla varmistetaan, että keskustelu ei jää itsestään selvyyksiin.

osallistaa muita

Mitäpä jos katsoisit laatikon ulkopuolelta ja ottaisit liiketoiminnan kehittämiseen myös muita mukaan? Fasplatin avulla osallistat niin ideointiin kuin kehittämiseen mukaan helposti laajankin porukan. Fasplatin avulla ajatukset jalostuvat aina tiiviiseen lopputulokseen. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta.

valmiit toimintamallit

Oletko kyllästynyt pelkkiin keskustelupalavereihin, joiden todellinen anti on heikko? Haluaisitko valmiit työskentelymallit, joilla saada osallistujista kaikki irti? Onko joskus hankalaa tiivistää liiketoimintasuunnitelman ydin yhteen kuvaan? Fasplat-järjestelmään on luotu useita valmiita kehitystyöpajoja tai tarvittaessa voidaan digitalisoida sinun oma prosessisi.

Fasplat toiminnan kehittämisen työkaluna

Fasplat on digitaalinen fasilitointialusta, jonka avulla tehostetaan ja helpotetaan ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan yhteistyöstä paras irti. Fasplat parantaa toiminnan suunnittelua osallistamalla eri asiantuntijat yhteistyöhön.

Valmiit työpajat

Fasplat-järjestelmään on luotu useita valmiita johtamisen työpajoja yrityselämässä menestyneiden ammattilaisten kanssa. Työpajoja on käytetty menestyksekkäästi useiden eri organisaatioiden kanssa toiminnan kehittämiseen, niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Tarvekartoitus.jpg

Hyödyt eri rooleille

Kehitysjohtaja

Fasplatin avulla osallistat liiketoiminnan kehittämiseen mukaan omistajat, hallituksen, työtekijät, johtajat, ulkopuoliset asiantuntijat sekä muut näkemystä omaavat henkilöt. Tehokkaita menetelmiä hyödyntäen yhdessä rakentuu tiivistys olennaisesta ja tärkeimmästä.

Toimitusjohtaja/kunnanjohtaja

Fasplat järjestelmän avulla varmistat, että organisaatiosi suunta on oikea ja ajantasainen ottaen huomioon ympäröivät megatrendit ja muutosvoimat. Strategian luominen on erittäin helppoa ja aikaa säästävää. Työskentelemällä Fasplat työpajojen avulla voit osallistaa helposti myös laajan joukon ihmisiä ilman, että työskentely muuttuu tehottomaksi.

Konsultti

Fasplat järjestelmän avulla voit tarjota uusia liiketoiminnan kehityspalveluita valmiita työpajamoduuleja hyödyntäen. Fasplatin avulla sinun työskentelysi on todella tehokasta ja aikasi ohjautuu siihen, mikä tuottaa asiakkaallesi arvoa. Anna järjestelmän hoitaa loput.

sara.png

”Fasplatiin on räätälöity moduulit juuri meidän Priole-menetelmäämme. Toteutamme paljon osallistujamäärältään suuria työpajoja. Fasplatin avulla olemme sujuvoittaneet työpajojen järjestämistä ja saavuttaneet säästöä työajassa, kun työpajojen järjestämiseen liittyvät rutiinityöt on automatisoitu."

Sara Suvinen, Toimitusjohtaja, Priole palvelut Oy

Fasplat

Fasplat-järjestelmä on luotu olemassa olevasta tarpeesta tehostaa ja helpottaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan ihmisten välisestä yhteistyöstä paras irti. Kehitämme alustaa jatkuvasti asiakkaidemme ja kumppaneidemme palautteen perusteella. Ihmiset tekevät vuorovaikutuksen, mutta hyvät tukityökalut tekevät siitä tehokkaampaa ja miellyttävämpää.

smartmockups_krbqnutv.jpg

Fasplat moduuleja

Järjestelmästä löytyy useita eri tarpeisiin soveltuvia moduuleja.

smartmockups_krbqlnsf.jpg
smartmockups_krbqkq06.jpg
smartmockups_l1vt7kdq.jpg

Markkinointi-
auditointi

Markkinointiauditointi, valmis moduuli on tarkoitettu organisaation markkinoinnin osa-alueiden kartoittamiseen sekä niiden merkityksellisyyden tunnistamiseen asiakkaan toimialalla. Kahdeksan osa-aluetta kattavat suurimman osa markkinoinnin kenttää.

LTS

Liiketoimintasuunnitelma (LTS), valmismoduuli on tarkoitettu liiketoimintasuunnitelman ideointiin ja jalostamiseen. Moduuli soveltuu aloittavalle yritykselle kuin toimintansa vakiinnuttaneelle yritykselle. Yhdessä tekemällä saadaan laadukkaampi lopputulos.

Sinun oma moduuli?

Eikö sopivaa moduulia vielä ole? Ei hätää. Voimme helposti digitalisoida juuri sinun tarpeittesi mukaisesti moduulin Fasplat järjestelmään. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy, miten tämä tapahtuu.

Tutustu myös näihin käyttötapauksiin

  • Tehokkaan tarvekartoituksen merkitystä myynnin tukena ei voi liikaa korostaa. Fasplatin kartoitustyökalujen avulla erotut myyntineuvotteluissa ja luot arvoa asiakkaalle jo heti alkuvaiheessa.  

  • Fasplat uuden liiketoiminnan suunnittelun työkaluna mahdollistaa laajemman joukon osallistamisen liiketoiminnan suunnitteluun. 

  • Fasplatin vastuullisuusanalyysin avulla kartoitetaan vastuullisuuden merkitystä omassa liiketoiminnassa. Se toimii myös pohjana jatkuvalle parantamiselle.

  • TKI-hankesuunnitelma on kehitetty helpottamaan erityisesti oppilaitosten hanketoimijoiden hankeidean jalostamista yhdessä eri sidosryhmien kanssa. 

Fasplat ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustellaan, kuinka alustamme voisi palvella sinun yritystäsi, olitpa sitten konsultoinnin ammattilainen tai haluat yrityksesi sisäiseen käyttöön vakioidun työpajan.

1_e-1.jpg

Harri Ryynänen

Riku.png

Riku Väisänen

Lue lisää meistä ja meidän tiimistä. Tavoitteenamme on tehostaa ja helpottaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan ihmisten välisestä yhteistyöstä paras irti.

Lataa oppaamme

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan

Koostimme oppaaseen niitä käytännön oppeja, joita olemme kartuttaneet niin työpajoihin osallistujina kuin niiden järjestäjinäkin. Selkeä ja helppolukuinen opas on tiivistetty 8 kohdan ohjeeseen. Mikä parasta, opas on täysin ilmainen!

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan
bottom of page