top of page
Fasplat referenssi Priole

Fasplat konsulttitoimiston palvelutuotannossa

”Fasplat-alusta tarjoaa selkeän fasilitaatiorungon ja prosessin etenemisen. Sen käyttämisessä on selkeä logiikka ja tuloksena saa hyvän dokumentaation. Aikaa säästyy, sillä se nopeuttaa laskennallisia toimintoja, kun esimerkiksi äänestykset tehdään alustalla.”

Petri Löfberg, toimitusjohtaja, Soctor Oy

Soctor – muokattu.png

Soctor Oy

Soctor on liikkeenjohdon konsultointiin ja valmennuspalveluihin keskittyvä yritys.
Asiakkaita ovat pienet ja keskisuuret yritykset sekä koulutusta tarjoavat yksityiset ja julkiset organisaatiot.

Soctorin strategiana on verkostoitua osaavien ja luotettavien partnerien kanssa.

Lue lisää Soctorista yrityksen nettisivuilta.

Mitä saimme yhdessä aikaan?

Tarpeesta ratkaisun kautta tuloksiin.

Tarve

Pandemiatilanteen seurauksena Soctorilla oli tarve järjestää työpajoja etänä. Myös joidenkin työpajojen suuret ryhmäkoot ja etäisyydet osallistujien ja fasilitaattorin välillä puolsivat digitaalisen järjestelmän käyttöä työpajojen toteutuksessa.

Ratkaisu

Priole-menetelmän työpajat valikoituivat toteutettavaksi Fasplat-alustalla. Asiakkaiden toive live-työpajoista saadaan täytettyä helppokäyttöisen järjestelmän avulla.

Tulos

Fasplat-alusta tarjoaa selkeän fasilitaatiorungon ja prosessin etenemisen. Erityisesti laskennallisten toimintojen kuten äänestysten läpiviennissä säästyy aikaa Fasplatin avulla. Työpajojen selkeä logiikka ja dokumentaatio saavat erityisesti kiitosta käyttäjiltä.

Tutustu myös muihin asiakastarinoihin

Fasplatiin on räätälöity moduulit juuri meidän Priole-menetelmäämme. Toteutamme paljon osallistujamäärältään suuria työpajoja. Fasplatin avulla olemme sujuvoittaneet työpajojen järjestämistä ja saavuttaneet säästöä työajassa, kun työpajojen järjestämiseen liittyvät rutiinityöt on automatisoitu.

Käytämme Fasplatin markkinointiauditointia asiakassuhteen alussa. Meille se on hyödyllinen tapa ymmärtää asiakkaan nykytila ja haastaa heidät tunnistamaan kriittisimmät kehityskohteensa. Yhteisen näkemyksen pohjalta on helppoa ja nopeaa tehdä tarjous jatkotoimenpiteille. Villakoiran ydin löytyy heti ensimetreiltä.

Sara Suvinen, toimitusjohtaja

Arttu Käyhkö, toimitusjohtaja

Fasplatin avulla olemme saaneet vedettyä kaksi tehokasta, mielenkiintoista ja hyödyllistä työpajaa. Kiitän erityisesti Fasplatin helppokäyttöisyyttä ja miellyttävää ulkoasua. Suosittelen järjestelmää ehdottomasti.

Antti Pekkarinen, osakas

Fasplat-alusta ja sen asiantuntijat auttoivat meitä digitalisoimaan tutkimus- ja kehityshankkeiden kehittämisen prosessia. Yhdessä ideoitu ja määritelty kokonaisuus auttaa meitä luomaan entistä parempia ja vaikuttavampia hankkeita.

Marika Turkia, TKI-päällikkö

smartmockups_krbqkq06.jpg

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää mitä teimme ja miten rakensimme yhteistyötä. Voimme tarvittaessa järjestää tapaamisen asiakkaamme kanssa, että saat kuulla aidon mielipiteen Fasplat-fasilitointialustastamme.

bottom of page