top of page
Tarvekartoitus2.jpg

Ajattele myyntiprosessi uudella tavalla ja erotu

Asiakkaasi kohtaavat erilaisia myyntineuvottelutilanteita valtavasti. Erottautuminen muulla kuin pelkästään hinnalla on suotavaa. Fasplatin avulla toteutat myyntineuvotteluita, jotka ovat tehokkuudessaan omaa luokkaansa.

Sinulle joka haluat...

erottua muista

Haluatko ajatella myyntiä ja kartoitusta vähän eri tavoin kuin aina ennenkin? Haluat ehkä luoda myyntineuvottelutilanteeseen kilpailijoista erottuvan tunnelman. Fasplatin avulla luot erottuvan kartoitusvaiheen myyntiisi.

tuottaa arvoa

Mitäpä jos muuttaisit myyntitilanteesi kartoitusvaihetta niin, että myös asiakkaasi saisi arvoa tuottavan loppuraportin kartoituksen tuloksista? Syntyvä win-win -tilanne helpottaa varmasti jatkokeskusteluja.

tarjota osuvasti

Haluatko tarjota juuri sitä, mitä asiakas itse on havainnut tarvitsevansa? Fasplatin avulla voit rakentaa tarjouksen kartoituksen tulosten pohjalta tarkasti juuri siihen, mitä asiakas tarvitsee. Parannat näin tarjousten läpimenoprosenttiasi.

Fasplat kartoitus- ja auditointityökaluna

Fasplat on digitaalinen fasilitointialusta, jonka avulla tehostetaan ja helpotetaan ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan yhteistyöstä paras irti. Fasplat parantaa myyntiprosessiasi tehostamalla kartoitusvaihetta ja tarjouksen muodostamisen vaihetta.

Digitaalinen myyntikartoitus

Järjestelmään on luotu myynnin kartoitusvaiheeseen soveltuva kokonaisuus, jonka avulla kaksi henkilöä tai isompi ryhmä voi keskustella määritellyistä tarpeista. Digitaalinen alusta mahdollistaa keskustelun niin etänä kuin kasvokkain.

strategiakartta fasplat.png

 Laajat hyödyt organisaatiossasi

Myyntijohtaja

Fasplatin kartoitusten avulla parannat kauppojen läpäisyprosessia. Lisäksi pystyt tiimisi kanssa kohdentamaan tarjoukset asiakkaan todellisiin tarpeisiin. Sinun ja myyjäsi on helppo palata aiemmin asiakkaan kanssa keskusteltuun. Voit liittää asiakkaan tuloskortin vaikka CRM-järjestelmääsi.

Kehitysjohtaja

Fasplat-järjestelmän avulla kerrytät dataa asiakkaiden tarpeista eri toimialoittain. Kerätyn datan perusteella voit analysoida asiakassegmenttejä ja niiden tarpeita. Näin ollen voit keskittää tarkemmin organisaation kehitystoimenpiteitä.

Toimitusjohtaja

Fasplat helpottaa organisaatiosi siirtymistä kohti dataohjautuvaa organisaatiota sekä parantaa organisaatiosi erottuvuutta kilpailijoista. Selkeytyvän myynti-tarjous -prosessin kautta tehostat koko organisaation toimintaa.

arttu kayhko rookie communications.webp

"Käytämme Fasplatin markkinointiauditointia asiakassuhteen alussa. Meille se on hyödyllinen tapa ymmärtää asiakkaan nykytila ja haastaa heidät tunnistamaan kriittisimmät kehityskohteensa. Yhteisen näkemyksen pohjalta on helppoa ja nopeaa tehdä tarjous jatkotoimenpiteille. Villakoiran ydin löytyy heti ensimetreiltä."

Arttu Käyhkö, Toimitusjohtaja, Rookie Communications Oy

Haluatko ajatella myyntiä ja kartoitusta vähän eri tavoin kuin ennen? Haluat ehkä luoda myyntineuvottelutilanteeseen kilpailijoista erottuvan tunnelman. Fasplatin avulla luot erottuvan kartoitusvaiheen myyntiisi.

Fasplat

Fasplat-järjestelmä on luotu olemassa olevasta tarpeesta tehostaa ja helpottaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan ihmisten välisestä yhteistyöstä paras irti. Kehitämme alustaa jatkuvasti asiakkaidemme ja kumppaneidemme palautteen perusteella. Ihmiset tekevät vuorovaikutuksen, mutta hyvät tukityökalut tekevät siitä tehokkaampaa ja miellyttävämpää.

smartmockups_krbqnutv.jpg
Tarvekartoitus2.jpg
Taloushallinnon auditointi1.jpg

Markkinointi-
auditointi

Markkinointiauditointi, valmis moduuli on tarkoitettu organisaation markkinoinnin osa-alueiden kartoittamiseen sekä niiden merkityksellisyyden tunnistamiseen asiakkaan toimialalla. Kahdeksan osa-aluetta kattavat suurimman osa markkinoinnin kenttää.

Taloushallinnon auditointi

Taloushallinnon auditointi, valmis moduuli on tarkoitettu muun muassa tilitoimistojen käyttöön asiakassuhteen alun kartoitukseen sekä myöskin asiakassuhteen aikaiseen kehittymisen mittaamiseen.

Fasplat fasilitointialusta tki suunnitelma11.jpg

Sinun oma auditointi

Eikö sopivaa kartoitus- tai auditointimoduulia vielä ole? Ei hätää. Voimme helposti luoda kartoitus- ja auditointimoduulin juuri sinun tarpeittesi mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy, miten tämä tapahtuu.

Tutustu myös näihin käyttötapauksiin

  • Fasplatin vastuullisuusanalyysin avulla kartoitetaan vastuullisuuden merkitystä omassa liiketoiminnassa. Se toimii myös pohjana jatkuvalle parantamiselle.

  • Fasplat uuden liiketoiminnan suunnittelun työkaluna mahdollistaa laajemman joukon osallistamisen liiketoiminnan suunnitteluun. 

  • Vakiintuneen liiketoiminnan kehittäminen vaatii aika-ajoin ison kuvan pohdintaa. Fasplat tarjoaa valmiita malleja ja prosesseja kehittämistyön tueksi. 

  • TKI-hankesuunnitelma on kehitetty helpottamaan erityisesti oppilaitosten hanketoimijoiden hankeidean jalostamista yhdessä eri sidosryhmien kanssa. 

Fasplat ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustellaan, kuinka alustamme voisi palvella sinun yritystäsi, olitpa sitten konsultoinnin ammattilainen tai haluat yrityksesi sisäiseen käyttöön vakioidun työpajan.

1_e-1.jpg

Harri Ryynänen

Riku.png

Riku Väisänen

Lue lisää meistä ja meidän tiimistä. Tavoitteenamme on tehostaa ja helpottaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan ihmisten välisestä yhteistyöstä paras irti.

Tarvekartoitus myynnissä Opas.png

Lataa oppaamme

Arvoa tuottava myyntikartoitus

Oppaassa annamme vinkkejä kuinka toteutat asiakkaan tarvekartoituksen: suunnittelusta toteutukseen sekä lopputyöhön. Oppaan vinkit perustuvat kokemukseen lukuisista myyntineuvotteluista niin asiakkaan kuin myyjän roolissa. Mikä parasta, opas on täysin ilmainen!

bottom of page