top of page
Fasplat fasilitointialusta tki suunnitelma10.jpg

Tee vaikuttavampia tutkimus- ja kehityshankkeita

Yksin tehden tulee harvoin ajateltua asioita riittävän laajasti. Fasplat-järjestelmän avulla osallistat hankeidean jalostamiseen sekä olennaisen tunnistamiseen kollegat, elinkeinoelämän, julkisen sektorin vaikuttajat ja vaikkapa opiskelijat. Tuloksena syntyy tiivis kuva jalostetusta hankeideasta, jonka avulla vaikuttavuutta on helppo seurata myös hankkeen aikana ja sen jälkeen.

Sinulle joka haluat...

parantaa vaikuttavuutta

Haluatko varmistaa, että loistava hankeideasi luo myös vaikuttavuutta? Haluatko luoda hyvän pohjan vaikuttavuuden mittaamiselle? Fasplatin avulla tunnistat yhdessä hankkeen vaikuttavuuden kannalta oleellisen

osallistaa muita

Mitäpä jos ottaisit hankkeen ytimen tunnistamiseen myös laajalti muita? Fasplatin avulla osallistat hankeideasi jalostamiseen helposti myös muita hankkeen kannalta oleellisia henkilöitä. Osallistujien vastaaminen on helppoa ja vaivatonta tehtävään suunnitellun digitaalisen työkalun avulla.

viestiä selkeästi

Onko joskus hankalaa tiivistää hankkeen ydin yhteen kuvaan? Fasplatin avulla muodostunut tiivistys muodostuu yhteen kuvaan, joka on helppo liittää muihin esityksiin, sähköpostin liitteeksi tai vaikkapa hankkeen verkkosivuille.

Fasplat hankkeiden suunnittelun työkaluna

Fasplat on digitaalinen fasilitointialusta, jonka avulla tehostetaan ja helpotetaan ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan yhteistyöstä paras irti. Fasplat parantaa hankkeiden luomista ja vaikuttavuutta osallistamalla eri asiantuntijat hankkeen ytimen tunnistamiseen.

Keskeiset hankkeen osa-alueet

Hanke moduulit on kehitetty Fasplat-järjestelmään kokeneiden alan asiantuntijoiden kanssa. Läpikäytävät osa-alueet jakautuvat Tavoitteisiin, Toimintaan, Hyötyihin ja Vaikutuksiin.

Fasplat fasilitointialusta tki suunnitelma2.png

Hyödyt eri rooleille

Projektipäällikkö

Fasplatin kartoitusten avulla osallistat hankeidean jalostamiseen laajemmin asiantuntijoita ja sidosryhmien edustajia. Osallistaminen on helppoa ja vaivatonta niin sinulle kuin osallistujillekin. Tulosten perusteella varsinaisen hankehakemuksen kirjoittaminen on merkittävästi helpompaa ja nopeampaa.

TKI-johtaja

Fasplat järjestelmän avulla helpotetaan hankkeiden vaikuttavuuden mittaamista ja raportointia. Tiiviin lopputuloskortin avulla eri hankeportfolion tarkasteleminen on helpompaa ja nopeampaa. Osallistamalla hankkeiden jalostamiseen muun muassa sidosryhmiä saadaan laadukkaampia hankekokonaisuuksia.

Sidosryhmät

Fasplatin avulla voit osallistua tutkimus- ja kehityshankkeiden suuntaamiseen sinne mikä on sinun mielestäsi merkityksellistä. Vaikuttamalla hankkeiden ytimeen varmistat, että sinun äänesi tulee kuulumaan myös jatkossa. Osallistuminen on tehty helpoksi ja vaivattomaksi.

Marika Turkia.png

”Fasplat-alusta ja sen asiantuntijat auttoivat meitä digitalisoimaan tutkimus- ja kehityshankkeiden kehittämisen prosessia. Yhdessä ideoitu ja määritelty kokonaisuus auttaa meitä luomaan entistä parempia ja vaikuttavampia hankkeita.”

Marika Turkia, TKI-päällikkö, Karelia-ammattikorkeakoulu

Vaikuttavampien hankkeiden rakentaminen on nyt helppoa ja nopeaa digitaalisen Fasplat-alustan avulla. Videolla selitetään reilussa minuutissa mistä onkaan kysymys. Järjestelmä soveltuu erityisesti yliopistojen, ammattikorkeakoulujen sekä opistojen käyttöön. Lisäksi hankemoduulista hyötyvät myös muutkin organisaatiot, jotka suunnitelevat vaikuttavampia julkisen rahoituksen hankkeita.

Fasplat

Fasplat-järjestelmä on luotu olemassa olevasta tarpeesta tehostaa ja helpottaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan ihmisten välisestä yhteistyöstä paras irti. Kehitämme alustaa jatkuvasti asiakkaidemme ja kumppaneidemme palautteen perusteella. Ihmiset tekevät vuorovaikutuksen, mutta hyvät tukityökalut tekevät siitä tehokkaampaa ja miellyttävämpää.

smartmockups_krbqnutv.jpg

Fasplat moduuleja

Järjestelmästä löytyy useita eri tarpeisiin soveltuvia moduuleja.

Fasplat fasilitointialusta tki suunnitelma5.jpg
smartmockups_krbqlnsf.jpg
smartmockups_l1vt7kdq.jpg

TKI-suunnitelma

TKI-suunnitelma, valmismoduuli on tarkoitettu tutkimus- ja kehityshankkeiden jalostamiseen. Moduuli soveltuu niin yliopistoille, ammattikorkeakouluille, opistoille, kehitysyhtiöille kuin kaikille jotka haluavat jalostaa hankkeitaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

LTS

Liiketoimintasuunnitelma (LTS), valmismoduuli on tarkoitettu liiketoimintasuunnitelman ideointiin ja jalostamiseen. Moduuli soveltuu aloittavalle yritykselle kuin toimintansa vakiinnuttaneelle yritykselle. Yhdessä tekemällä saadaan laadukkaampi lopputulos.

Sinun oma moduuli?

Eikö sopivaa moduulia vielä ole? Ei hätää. Voimme helposti digitalisoida juuri sinun tarpeittesi mukaisesti moduulin Fasplat järjestelmään. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy, miten tämä tapahtuu.

Tutustu myös näihin käyttötapauksiin

  • Tehokkaan tarvekartoituksen merkitystä myynnin tukena ei voi liikaa korostaa. Fasplatin kartoitustyökalujen avulla erotut myyntineuvotteluissa ja luot arvoa asiakkaalle jo heti alkuvaiheessa.  

  • Fasplatin vastuullisuusanalyysin avulla kartoitetaan vastuullisuuden merkitystä omassa liiketoiminnassa. Se toimii myös pohjana jatkuvalle parantamiselle.

  • Fasplat uuden liiketoiminnan suunnittelun työkaluna mahdollistaa laajemman joukon osallistamisen liiketoiminnan suunnitteluun. 

  • Vakiintuneen liiketoiminnan kehittäminen vaatii aika-ajoin ison kuvan pohdintaa. Fasplat tarjoaa valmiita malleja ja prosesseja kehittämistyön tueksi. 

Fasplat ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustellaan, kuinka alustamme voisi palvella sinun yritystäsi, olitpa sitten konsultoinnin ammattilainen tai haluat yrityksesi sisäiseen käyttöön vakioidun työpajan.

1_e-1.jpg

Harri Ryynänen

Riku.png

Riku Väisänen

Lue lisää meistä ja meidän tiimistä. Tavoitteenamme on tehostaa ja helpottaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan ihmisten välisestä yhteistyöstä paras irti.

Lataa oppaamme

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan

Koostimme oppaaseen niitä käytännön oppeja, joita olemme kartuttaneet niin työpajoihin osallistujina kuin niiden järjestäjinäkin. Selkeä ja helppolukuinen opas on tiivistetty 8 kohdan ohjeeseen. Mikä parasta, opas on täysin ilmainen!

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan
bottom of page