top of page
Fasplat fasilitointialusta tki suunnitelma7_edited.jpg

Yhdessä luotu työkalu tutkimus- ja kehityshankkeiden jalostamiseen 

Marika Turkia.png

”Fasplat-alusta ja sen asiantuntijat auttoivat meitä digitalisoimaan tutkimus- ja kehityshankkeiden kehittämisen prosessia. Yhdessä ideoitu ja määritelty kokonaisuus auttaa meitä luomaan entistä parempia ja vaikuttavampia hankkeita.”

Marika Turkia, TKI-päällikkö, Karelia-ammattikorkeakoulu

cropped-cropped-Karelia_AMK_logo_RGB-1.png

Karelia-ammattikorkekoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu on Joensuun kaupungin omistama osakeyhtiö, jonka opiskelijamäärä on yli 4100 henkilöä ja se työllistää yli 320 henkilöä. Koulutuksen lisäksi Karelia tekee tiivistä yhteistyötä erilaisissa kehitys- ja tutkimushankkeissa alueen yritysten ja muiden oppilaitosten kanssa.

Karelian verkkosivustolle

Mitä saimme yhdessä aikaan?

Tarpeesta ratkaisun kautta tuloksiin.

Tarve

Karelia-ammattikorkeakoulu omaa pitkät ja menestyksekkäät perinteet hanketoiminnan piirissä. Tutkimus- ja kehityshankkeiden vaikuttavuuden ja laadun parantamiseksi Karelia haluaa osallistaa entistä tiiviimmin hankkeiden kohderyhmiä jo hankkeen ideoimisen vaiheessa. Kuitenkin erityisesti ulkopuolisten sidosryhmien mukaan saaminen on ollut haastavaa ja tähän haettiin helppokäyttöistä ratkaisua.​

Ratkaisu

Fasplat-järjestelmä tarjosi erinomaisen alustan luoda digitaalinen työkalu eri sidosryhmien edustajien osallistamiseen hankeidean jalostamiseksi. Yhdessä suunnitellen luotiin prosessi hankeidean jalostamiseksi sekä suunniteltiin tarvittava käyttöliittymä Fasplat- järjestelmään sekä haluttu tuloskortti.

Tulos

Yhteistyön tuloksena syntyi yhdessä suunniteltu digitaalinen työkalu tutkimus- ja kehityshankkeiden parissa työskenteleville asiantuntijoille. Fasplatin TKI-suunnitelmatyökalun avulla on jalostettu useita hankkeita menestyksekkäästi. Saadussa palautteessa on korostettu erityisesti valmiiksi syntyvää ja selkeää loppuraporttia sekä helppoa käytettävyyttä.

Kiinnostuitko? 

Tutustu myös muihin asiakastarinoihin

Fasplatiin on räätälöity moduulit juuri meidän Priole-menetelmäämme. Toteutamme paljon osallistujamäärältään suuria työpajoja. Fasplatin avulla olemme sujuvoittaneet työpajojen järjestämistä ja saavuttaneet säästöä työajassa, kun työpajojen järjestämiseen liittyvät rutiinityöt on automatisoitu.

Käytämme Fasplatin markkinointiauditointia asiakassuhteen alussa. Meille se on hyödyllinen tapa ymmärtää asiakkaan nykytila ja haastaa heidät tunnistamaan kriittisimmät kehityskohteensa. Yhteisen näkemyksen pohjalta on helppoa ja nopeaa tehdä tarjous jatkotoimenpiteille. Villakoiran ydin löytyy heti ensimetreiltä.

Sara Suvinen, toimitusjohtaja

Arttu Käyhkö, toimitusjohtaja

Fasplatin avulla olemme saaneet vedettyä kaksi tehokasta, mielenkiintoista ja hyödyllistä työpajaa. Kiitän erityisesti Fasplatin helppokäyttöisyyttä ja miellyttävää ulkoasua. Suosittelen järjestelmää ehdottomasti.

”Haluamme erottua kilpailijoistamme erinomaisen palvelun ja ammattitaidoin keinoin. Fasplat tarjoaa meille keinon aloittaa asiakassuhde systemaattisesti sekä analyyttisesti tarjoten myös asiakkaalle automaattisesti muodostuvan loppuraportin.”

Antti Pekkarinen, osakas

Mikael Donner, toimitusjohtaja

smartmockups_krbqkq06.jpg

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää mitä teimme ja miten rakensimme yhteistyötä. Voimme tarvittaessa järjestää tapaamisen asiakkaamme kanssa, että saat kuulla aidon mielipiteen Fasplat-fasilitointialustastamme.

bottom of page