top of page
johtamisen_dashboard.jpg

Säästä aikaasi siihen mikä on merkityksellistä

Mikä?

Kuka haluaa pitkiä projektisuunnitelmia ja dokumentteja ja kenellä on aikaa lukea niitä yhä uudelleen?

Työpaja tai myyntineuvottelu on ohi ja on syntynyt päätös, suunnitelma tai esimerkiksi tiivistys. Seuraavana tämä pitäisi viestiä ja saada aikaan muutokseksi. Näin yleensä. Ongelma on, että pitkiä dokumentteja tai projektisuunnitelmia ei ehditä selata tai sisäistää. Pitää olla muu keino.

Kantava ajatuksemme on, että kaikista Fasplatin työpajoista syntyy tiivis kuvaus oleellisesta jo yhteisen työskentelyn aikana ja lisäksi työpajan kuvaukset yhdessä muodostavat oleellisen tiivistävän dashboardin johtamiseen ja viestintään.

undraw_heatmap_uyye.png

Miksi?

Että sinun työllesi saataisiin paras mahdollinen vaikutus.

Muutoksessa oleellista on aina viestintä ja osallistaminen. Sen merkitystä tuskin voi ylikorostaa. Että viesti muuttuu teoiksi tulee sen olla puhutteleva, riittävän tiivis ja se tulee toistaa riittävän usein. Juuri siksi halusimme, että meidän digitaalinen alusta rakentuu juuri tämän kantavan ajatuksen päälle.

Kaikista alustamme avulla toteutetuista työpajoista muodostuu palanen muokattavaa johtamisen dashboardia, jossa tiivistyy vain oleellinen. Dashboard on helppo viestiä, lukea ja tehdä siitä vaikkapa huoneentaulu yrityksen seinälle. 

smartmockups_l1w0oxdw.jpg
Taloushallinnon auditointi1.jpg

Tämä kaikki digitaalisella alustallamme

Fasplat on suunniteltu erityisesti workshoppeja, työpajoja, ryhmätöitä toteuttaville fasilitoinnin ammattilaisille sekä henkilöille, jotka haluavat osallistaa ihmisiä uudella tavalla. Sinun työpajasi, myyntineuvottelusi, tai vaikkapa tarveanalyysisi voidaan rakentaa tehokkaaseen digitaaliseen alustaamme ja näin voit tehostaa toimintaasi. Alustamme mahdollistaa myös SSO kirjautumisen, joten organisaatiollesi käyttäminen vaivatonta.

undraw_teamwork_hpdk.png

Valkotauluista ja Post-It -lapuista digitaaliseen alustaan

Saat kaikki työpajan tuotokset suoraan digitaalisessa muodossa.

undraw_Data_points_re_vkpq.png

Sinun ja asiakkaan yhteinen alusta

Tulokset ja tuotokset koostuvat sinun ja asiakkaan käyttöön johtamisen dashboardiksi.

undraw_Shared_workspace_re_3gsu.png

Paikkariippumattomuus on etu

Alustalla työpajat voidaan toteuttaa yhtäaikaisesti eri paikkakunnilla. Osallistuja tarvitsee vain tietokoneen.

Näin erotumme

Ei pelkkä virtuaalinen työtila

Fasplat ei ole blankko virtuaalinen työtila, vaan siinä olevat työpajamoduulit noudattavat ennalta määriteltyjä työpajakohtaisia prosesseja omine vaiheineen.

undraw_professor_8lrt.png
Fasplat fasilitointialusta tki suunnitelma10.jpg

Lataa oppaamme

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan

Koostimme oppaaseen niitä käytännön oppeja, joita olemme kartuttaneet niin työpajoihin osallistujina kuin niiden järjestäjinäkin. Selkeä ja helppolukuinen opas on tiivistetty 8 kohdan ohjeeseen. Mikä parasta, opas on täysin ilmainen!

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan
bottom of page