Fasplat referenssi Priole

Markkinointitoimiston myyntiprosessin tehostaminen

 
Rookie_Communications_väri-tummalle_rgb_edited.png

Rookie Communications Oy

Et ikinä arvaa toimiiko markkinointisi.

Rookie Communications on markkinointitoimisto, joka auttaa kasvuhaluisia pk-yrityksiä markkinoimaan strategisesti oikein: liiketoiminnan tavoitteisiin pohjaten, suunnitelmallisesti ja tuloksia mitaten.

 
arttu kayhko rookie communications.webp

"Käytämme Fasplatin markkinointiauditointia asiakassuhteen alussa. Meille se on hyödyllinen tapa ymmärtää asiakkaan nykytila ja haastaa heidät tunnistamaan kriittisimmät kehityskohteensa. Yhteisen näkemyksen pohjalta on helppoa ja nopeaa tehdä tarjous jatkotoimenpiteille. Villakoiran ydin löytyy heti ensimetreiltä."

Arttu Käyhkö, toimitusjohtaja

 

Mitä saimme yhdessä aikaan?

Tarpeesta ratkaisun kautta tuloksiin.

Tarve

Rookien strateginen ja suunnitelmallinen markkinointi alkaa markkinoinnin nykytilanteen selvittämisestä. Tätä varten Rookiella oli tarve kehittää systemaattinen auditointimalli, jonka avulla selvitetään asiakkaan markkinoinnin iso kuva tavoitteineen ja mittareineen sekä löydetään kriittisimmät kehityskohteet.

Ratkaisu

Rookie otti käyttöön Fasplatin valmiin markkinointiauditoinnin moduulin.

Tulos

Markkinointiauditointi antaa selkeän suunnitelman seuraavista stepeistä. Auditoinnin tiiviin loppuraportin ansiosta asiakkaalle on helppo ja nopea laatia tarjous vaikka saman päivän aikana.

 
smartmockups_krbqkq06.jpg

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää mitä teimme ja miten rakensimme yhteistyötä. Voimme tarvittaessa järjestää tapaamisen asiakkaamme kanssa, että saat kuulla aidon mielipiteen Fasplat fasilitointialustastamme.