top of page
Fasplat referenssi Priole

Markkinointitoimiston myyntiprosessin tehostaminen

Rookie_Communications_väri-tummalle_rgb_edited.png

Rookie Communications Oy

Et ikinä arvaa toimiiko markkinointisi.

Rookie Communications on markkinointitoimisto, joka auttaa kasvuhaluisia pk-yrityksiä markkinoimaan strategisesti oikein: liiketoiminnan tavoitteisiin pohjaten, suunnitelmallisesti ja tuloksia mitaten.

Tutustu Rookieen.

arttu kayhko rookie communications.webp

"Käytämme Fasplatin markkinointiauditointia asiakassuhteen alussa. Meille se on hyödyllinen tapa ymmärtää asiakkaan nykytila ja haastaa heidät tunnistamaan kriittisimmät kehityskohteensa. Yhteisen näkemyksen pohjalta on helppoa ja nopeaa tehdä tarjous jatkotoimenpiteille. Villakoiran ydin löytyy heti ensimetreiltä."

Arttu Käyhkö, toimitusjohtaja

Mitä saimme yhdessä aikaan?

Tarpeesta ratkaisun kautta tuloksiin.

Tarve

Rookien strateginen ja suunnitelmallinen markkinointi alkaa markkinoinnin nykytilanteen selvittämisestä. Tätä varten Rookiella oli tarve kehittää systemaattinen auditointimalli, jonka avulla selvitetään asiakkaan markkinoinnin iso kuva tavoitteineen ja mittareineen sekä löydetään kriittisimmät kehityskohteet.

Ratkaisu

Rookie otti käyttöön Fasplatin valmiin markkinointiauditoinnin moduulin.

Käyttöönotto ja käyttökoulutus toteutettiin yhdessä Rookien asiantuntijoiden kanssa, yhdessä suunnitellun mallin mukaisesti. 

Tulos

Markkinointiauditointi antaa selkeän suunnitelman seuraavista stepeistä. Auditoinnin tiiviin loppuraportin ansiosta asiakkaalle on helppo ja nopea laatia tarjous vaikka saman päivän aikana.

Tutustu myös muihin asiakastarinoihin

Fasplat alustan avulla toteutettava liiketoimintasuunnitelman tarkastelu ja ideointi antoi tehokkaalla tavalla meille uusia eväitä erottautua kilpailussa perinteisellä toimialalla. Järjestelmän käyttö oli helppoa ja selkeää.

Fasplatin avulla olemme saaneet vedettyä kaksi tehokasta, mielenkiintoista ja hyödyllistä työpajaa. Kiitän erityisesti Fasplatin helppokäyttöisyyttä ja miellyttävää ulkoasua. Suosittelen järjestelmää ehdottomasti.

Taina Rautiainen, toimitusjohtaja

Antti Pekkarinen, osakas

Fasplatiin on räätälöity moduulit juuri meidän Priole-menetelmäämme. Toteutamme paljon osallistujamäärältään suuria työpajoja. Fasplatin avulla olemme sujuvoittaneet työpajojen järjestämistä ja saavuttaneet säästöä työajassa, kun työpajojen järjestämiseen liittyvät rutiinityöt on automatisoitu.

Sara Suvinen, toimitusjohtaja

smartmockups_krbqkq06.jpg

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää mitä teimme ja miten rakensimme yhteistyötä. Voimme tarvittaessa järjestää tapaamisen asiakkaamme kanssa, että saat kuulla aidon mielipiteen Fasplat fasilitointialustastamme.

Ota yhteyttä
bottom of page