undraw_community_8nwl.png

Meistä

Tehokas. Turvallinen. Luotettava.

Fasplat on luotu kokemuksesta kumpuavaan tarpeeseen. Olemme fasilitoineet useita satoja työpajoja ja kartuttaneet osaamistamme ryhmätyöskentely tilanteista. Halusimme yhdistää osaamisemme digitaalisista työkaluista ja luoda oma, kokemuksemme pohjalta rakennettu fasilitointialusta. 

Mielestämme markkinoilta puuttui digitaalinen fasilitointialusta, joka mahdollistaa räätälöidyn työpajan kulun rakentamisen täysin alustalle. Yleisiä ryhmätyötyötiloja on ja olemme niitä käyttäneet, mutta alusta, jossa jokainen työpaja on muotoiltu yksittäisen palvelutuotteen prosessin mukaiseksi puuttui. 

Siksi halusimme luoda digitaalisen fasilitointialustan, johon kaikki fasilitoinnin ammattilaiset voivat saada oman palvelutuotteen rakennetuksi.


Lisäksi halusimme luoda järjestelmän, jossa jokainen tuotettu työpaja rakentaa asiakkaalle johtamisen dashboardia, johon kiteytyy vain oleellinen. Ei enää pitkiä kehityssuunnitelmia, vaan kerta silmäyksellä luettava tiivistys olennaisesta. 

 
Fasplat ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustellaan, kuinka alustamme voisi palvella sinun yritystäsi, olitpa sitten konsultoinnin ammattilainen tai haluat yrityksesi sisäiseen käyttöön vakioidun työpajan.

 
1_e-1.jpg

Harri Ryynänen

Riku.png

Riku Väisänen

Joona L.jpg

Joona Lahtinen

DSC07492-Edit.jpg

Riina Seppänen

Kuva1.png

Tekninen tuki

+358 400 848 818

Fasplat on Easteam Oy:n omistama, kehittämä ja hallinnoima tuote.

Olemme kehittäneet Fasplat alustan perustuen omaan osaamiseen, kokemukseen sekä parhaiden kumppaneiden osaamiseen ja näkemykseen. Kehitämme tuotetta jatkuvasti parantaen sitä ja sen ominaisuuksia. Tavoitteenamme on digitalisoida fasilitointia niiltä osin kun se on järkevää.

www.easteam.fi

 
startup-g4820907fd_1920.jpg
 

Kumppaniksi?

Rakennetaan sinun palvelutuotteesi digitaaliseen fasilitointialustaamme.

 

Lataa oppaamme

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan

Koostimme oppaaseen niitä käytännön oppeja, joita olemme kartuttaneet niin työpajoihin osallistujina kuin niiden järjestäjinäkin. Selkeä ja helppolukuinen opas on tiivistetty 8 kohdan ohjeeseen. Mikä parasta, opas on täysin ilmainen!

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan