top of page
Fasplat referenssi Priole

Tilintarkastustoimisto halusi tehoa strategiatyöpajojen toteutukseen

JTT Audit logo_tummalila_digi.png

JTT Audit Oy

Digitaalista ja asiakasläheistä tilintarkastuspalvelua

JTT Audit on pohjoiskarjalainen tilintarkastusyhteisö yli 30 vuoden kokemuksella. JTT tarjoaa luotettavaa ja laadukasta tilintarkastuspalvelua pk-yrityksille.

Lue lisää JTT Auditista yrityksen nettisivuilta. 

antti_pekkarinen_DSC3790-2.jpg

”Fasplatin avulla olemme saaneet vedettyä kaksi tehokasta, mielenkiintoista ja hyödyllistä työpajaa. Kiitän erityisesti Fasplatin helppokäyttöisyyttä ja miellyttävää ulkoasua. Suosittelen järjestelmää ehdottomasti.”

Antti Pekkarinen, osakas

Mitä saimme yhdessä aikaan?

Tarpeesta ratkaisun kautta tuloksiin.

Tarve

Osana strategiatyötään JTT Audit päätti toteuttaa yhteistyössä kumppanimme Priole palvelut Oy:n kanssa potentiaali- ja tulevaisuustyöpajat. Työpajoihin osallistui n. 15 henkilöä omasta organisaatiosta. Heillä oli mahdollisuus valita perinteisen työpajatyöskentelyn sekä Fasplatilla toteutettavan työpajan väliltä.

Ratkaisu

Digitaalisia palveluja asiakkailleen tarjoava JTT valitsi työpajojen toteutukseen Fasplat-alustan. He kokivat, että digitaalisesti toteutettu työpaja olisi heidän työyhteisölleen tehokkainta ja luontevinta esimerkiksi perinteisten post it -lappujen sijaan.

Tulos

Työpajat saatiin toteutettua tehokkaasti helppokäyttöisen järjestelmän avulla. Se ohjasi toimintaa ja keskustelua mukavasti sekä mahdollisti aiempien muistiinpanojen muokkaamisen ja hyödyntämisen.

Tutustu myös muihin asiakastarinoihin

Fasplatiin on räätälöity moduulit juuri meidän Priole-menetelmäämme. Toteutamme paljon osallistujamäärältään suuria työpajoja. Fasplatin avulla olemme sujuvoittaneet työpajojen järjestämistä ja saavuttaneet säästöä työajassa, kun työpajojen järjestämiseen liittyvät rutiinityöt on automatisoitu.

Käytämme Fasplatin markkinointiauditointia asiakassuhteen alussa. Meille se on hyödyllinen tapa ymmärtää asiakkaan nykytila ja haastaa heidät tunnistamaan kriittisimmät kehityskohteensa. Yhteisen näkemyksen pohjalta on helppoa ja nopeaa tehdä tarjous jatkotoimenpiteille. Villakoiran ydin löytyy heti ensimetreiltä.

Sara Suvinen, toimitusjohtaja

Arttu Käyhkö, toimitusjohtaja

Fasplat alustan avulla toteutettava liiketoimintasuunnitelman tarkastelu ja ideointi antoi tehokkaalla tavalla meille uusia eväitä erottautua kilpailussa perinteisellä toimialalla. Järjestelmän käyttö oli helppoa ja selkeää.

Taina Rautiainen, toimitusjohtaja

smartmockups_krbqkq06.jpg

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää mitä teimme ja miten rakensimme yhteistyötä. Voimme tarvittaessa järjestää tapaamisen asiakkaamme kanssa, että saat kuulla aidon mielipiteen Fasplat-fasilitointialustastamme.

bottom of page