top of page
Kuvassa on neljä ihmistä työskentelemässä työpajassa. Pöydällä on kannettava tietokone, jossa Fasplat-työpaja on käynnissä.

Työpajojen digitalisoinnilla merkittävää kustannustehokkuutta

Priole palvelut Oy

Tulevaisuuteen voi valmistautua jo tänään, yhdessä.

Priole palvelut on kehittänyt yrityksiä tulevaisuuden muutoksiin valmistautumisessa auttavan PRIOLE-menetelmän. Priole auttaa kaikennäköisiä ja -kokoisia organisaatioita kohtaamaan tulevaa ja saamaan muutoksen aikaiseksi.

Lue lisää kumppanistamme Priolesta.

Priole palvelujen logo
Fasplatin referenssi Priole palvelujen toimitusjohtaja Sara Suvinen

"Fasplatiin on räätälöity moduulit juuri meidän Priole-menetelmäämme. Toteutamme paljon osallistujamäärältään suuria työpajoja. Fasplatin avulla olemme sujuvoittaneet työpajojen järjestämistä ja saavuttaneet säästöä työajassa, kun työpajojen järjestämiseen liittyvät rutiinityöt on automatisoitu."

Sara Suvinen, toimitusjohtaja

Kuvassa luku 24 %, joka tarkoittaa tämän verran vähemmän työaikaa työpajojen toteuttamiseen Fasplatilla.

vähemmän työaikaa

Fasplatin avulla fasilitoija säästää työaikaa työpajan valmistelu- ja lopputyöstä jopa 24 %.

Mitä saimme yhdessä aikaan?

Tarpeesta ratkaisun kautta tuloksiin.

Tarve

Priole halusi tehostaa työpajojen toteutusta etenkin valmistelu- ja lopputyövaiheessa. 
Etätyöpajojen lisääntynyt tarve puolestaan vaati digitaalista alustaa, jolle työpajat olisi helppo rakentaa ja toteuttaa etänä suurellekin osallistujamäärälle.

Ratkaisu

Priole-menetelmän neljä vaihetta rakennettiin Fasplat-alustalle digitaaliseksi kokonaisuudeksi. Fasplat-alustalla työpajat voidaan toteuttaa joko kasvokkain, etänä tai molempia tapoja hyödyntäen.

Tulos

Fasplatin avulla fasilitoija säästää työaikaa työpajan valmistelu- ja lopputyöstä jopa 24 %.
Alusta mahdollistaa osallistujien osallistumisen eri paikkakunnilta yhteiseen työpajaan.

Tutustu myös muihin asiakastarinoihin

Fasplat alustan avulla toteutettava liiketoimintasuunnitelman tarkastelu ja ideointi antoi tehokkaalla tavalla meille uusia eväitä erottautua kilpailussa perinteisellä toimialalla. Järjestelmän käyttö oli helppoa ja selkeää.

Fasplatin avulla olemme saaneet vedettyä kaksi tehokasta, mielenkiintoista ja hyödyllistä työpajaa. Kiitän erityisesti Fasplatin helppokäyttöisyyttä ja miellyttävää ulkoasua. Suosittelen järjestelmää ehdottomasti.

Taina Rautiainen, toimitusjohtaja

Antti Pekkarinen, osakas

Käytämme Fasplatin markkinointiauditointia asiakassuhteen alussa. Meille se on hyödyllinen tapa ymmärtää asiakkaan nykytila ja haastaa heidät tunnistamaan kriittisimmät kehityskohteensa. Yhteisen näkemyksen pohjalta on helppoa ja nopeaa tehdä tarjous jatkotoimenpiteille. Villakoiran ydin löytyy heti ensimetreiltä.

Arttu Käyhkö, toimitusjohtaja

Kuvassa on toimistopöytä. Pöydällä on näyttö, jossa kuva Fasplat-alustasta

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää mitä teimme ja miten rakensimme yhteistyötä. Voimme tarvittaessa järjestää tapaamisen asiakkaamme kanssa, että saat kuulla aidon mielipiteen Fasplat fasilitointialustastamme.

Ota yhteyttä
bottom of page