top of page
startup-g4820907fd_1920.jpg

Osallista liiketoiminnan suunnitteluun luottopakkisi

Yksin uutta liiketoimintaa suunnitellessa ei tule välttämättä otettua huomioon kaikkea oleellista. Keskustelujen lisäksi on olemassa myös työkaluja, joilla saat helposti kerättyä mielipiteitä ja näkemyksiä. Lisäksi juuri sen ytimen tunnistaminen ja valintojen tekeminen yhdessä on monesti kultaakin arvokkaampaa. Jos olet samaa mieltä, Fasplat on sinulle täydellinen työkalu.

Sinulle joka haluat...

osallistaa muita

Mitäpä jos ottaisit uuden liiketoiminnan suunnitteluun myös laajalti muita mukaan? Fasplatin avulla osallistat liiketoimintasuunnitelman jalostamiseen helposti myös muita oleellisia henkilöitä. Osallistujien vastaaminen on helppoa ja vaivatonta tehtävään suunnitellun digitaalisen työkalun avulla.

tiivistää oleellisen

Haluatko saada selkeän tiivistyksen mikä uuden liiketoiminnan ydin on? Onko valintojen tekeminen vaikeaa? Ei kaikille kaikkea, mutta kuitenkin… Fasplatin avulla teet yhdessä luottopakkiesi kanssa tiivistyksen uuden liiketoiminnan oleellisimmista asioista.

hahmottaa kokonaisuuden

Onko joskus hankalaa tiivistää liiketoimintasuunnitelman ydin yhteen kuvaan? Fasplatin avulla muodostunut tiivistys muodostuu yhteen kuvaan, joka on helppo kommunikoida kollegoille, rahoittajille, sparraajille ja työntekijöille.

Fasplat uuden liiketoiminnan suunnittelun työkaluna

Fasplat on digitaalinen fasilitointialusta, jonka avulla tehostetaan ja helpotetaan ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan yhteistyöstä paras irti. Fasplat parantaa uuden liiketoiminnan suunnittelua osallistamalla eri asiantuntijat liiketoiminnan ytimen tunnistamiseen.

Keskeiset LTS:n osa-alueet

Liiketoimintasuunnitelmamoduuli on kehitetty Fasplat-järjestelmään yrityselämässä menestyneiden ammattilaisten kanssa. Tarkasteltavat osa-alueet ovat juuri niitä, jotka muodostavat uuden liiketoiminnan onnistumisen kannalta pohjan.

liiketoimintasuunnitelma fasplat 1.jpg

Hyödyt eri rooleille

Yrittäjä

Fasplatin avulla osallistat liiketoimintasuunnitelman jalostamiseen mukaan yhtiökumppanit, asiantuntijat sekä muut näkemystä omaavat henkilöt. Yhdessä liiketoimintasuunnitelmalle rakentuu tiivistys olennaisesta ja tärkeimmästä. Näin saat helposti laadullistettua ideaasi ja varmistettua menestymisen.

Asiantuntija

Fasplat järjestelmän avulla voit tarjota liiketoiminnan suunnittelupalvelua uuden liiketoiminnan perustajille tai olemassa olevan liiketoiminnan kehittäjille. Sinun on helppo seurata ja palauttaa mieliin aiempia ideoita ja niiden eri versioita.

Rahoittaja

Fasplatin avulla voit pyytää rahoitettavan kohteen yrittäjää tiivistämään oman liiketoimintasuunnitelman ytimen selkeään ja ymmärrettävään muotoon. Kokonaisuutta tarkastelemalla on helpompi nähdä villakoiran ydin ja liiketoiminnan potentiaali.

sara.png

”Fasplatiin on räätälöity moduulit juuri meidän Priole-menetelmäämme. Toteutamme paljon osallistujamäärältään suuria työpajoja. Fasplatin avulla olemme sujuvoittaneet työpajojen järjestämistä ja saavuttaneet säästöä työajassa, kun työpajojen järjestämiseen liittyvät rutiinityöt on automatisoitu."

Sara Suvinen, Toimitusjohtaja, Priole palvelut Oy

Fasplat

Fasplat-järjestelmä on luotu olemassa olevasta tarpeesta tehostaa ja helpottaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan ihmisten välisestä yhteistyöstä paras irti. Kehitämme alustaa jatkuvasti asiakkaidemme ja kumppaneidemme palautteen perusteella. Ihmiset tekevät vuorovaikutuksen, mutta hyvät tukityökalut tekevät siitä tehokkaampaa ja miellyttävämpää.

smartmockups_krbqnutv.jpg

Fasplat moduuleja

Järjestelmästä löytyy useita eri tarpeisiin soveltuvia moduuleja.

Fasplat fasilitointialusta tki suunnitelma5.jpg
smartmockups_krbqlnsf.jpg
smartmockups_l1vt7kdq.jpg

LTS

Liiketoimintasuunnitelma (LTS), valmismoduuli on tarkoitettu liiketoimintasuunnitelman ideointiin ja jalostamiseen. Moduuli soveltuu aloittavalle yritykselle kuin toimintansa vakiinnuttaneelle yritykselle. Yhdessä tekemällä saadaan laadukkaampi lopputulos.

Markkinointi-
auditointi

Markkinointiauditointi, valmis moduuli on tarkoitettu organisaation markkinoinnin osa-alueiden kartoittamiseen sekä niiden merkityksellisyyden tunnistamiseen asiakkaan toimialalla. Kahdeksan osa-aluetta kattavat suurimman osa markkinoinnin kenttää.

Sinun oma moduuli?

Eikö sopivaa moduulia vielä ole? Ei hätää. Voimme helposti digitalisoida juuri sinun tarpeittesi mukaisesti moduulin Fasplat järjestelmään. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy, miten tämä tapahtuu.

Tutustu myös näihin käyttötapauksiin

  • Tehokkaan tarvekartoituksen merkitystä myynnin tukena ei voi liikaa korostaa. Fasplatin kartoitustyökalujen avulla erotut myyntineuvotteluissa ja luot arvoa asiakkaalle jo heti alkuvaiheessa.

  • Fasplatin vastuullisuusanalyysin avulla kartoitetaan vastuullisuuden merkitystä omassa liiketoiminnassa. Se toimii myös pohjana jatkuvalle parantamiselle.  

  • Vakiintuneen liiketoiminnan kehittäminen vaatii aika-ajoin ison kuvan pohdintaa. Fasplat tarjoaa valmiita malleja ja prosesseja kehittämistyön tueksi. 

  • TKI-hankesuunnitelma on kehitetty helpottamaan erityisesti oppilaitosten hanketoimijoiden hankeidean jalostamista yhdessä eri sidosryhmien kanssa. 

Fasplat ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustellaan, kuinka alustamme voisi palvella sinun yritystäsi, olitpa sitten konsultoinnin ammattilainen tai haluat yrityksesi sisäiseen käyttöön vakioidun työpajan.

1_e-1.jpg

Harri Ryynänen

Riku.png

Riku Väisänen

Lue lisää meistä ja meidän tiimistä. Tavoitteenamme on tehostaa ja helpottaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan ihmisten välisestä yhteistyöstä paras irti.

Lataa oppaamme

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan

Koostimme oppaaseen niitä käytännön oppeja, joita olemme kartuttaneet niin työpajoihin osallistujina kuin niiden järjestäjinäkin. Selkeä ja helppolukuinen opas on tiivistetty 8 kohdan ohjeeseen. Mikä parasta, opas on täysin ilmainen!

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan
bottom of page