top of page
smartmockups_krbqm5p3_edited.jpg

Markkinointiauditointi Fasplat-alustalla

Selvitä asiakkaan markkinoinnin nykytilaa digitaalisen auditoinnin avulla. Haasta asiakasta tunnistamaan heidän markkinointinsa kriittisimmät kehityskohteet. Valmis moduuli etenee ennalta määritellyn prosessin mukaan vaiheineen. Auditoinnin tuloksista saat automaattiset raportit. Voit toteuttaa auditointityöpajan täysin etänä.

Hyödyt sinulle

Tehostat myyntiprosessiasi

Saat enemmän tarjouspyyntöjä tarjoamalla asiakasta osallistavaa auditointityöpajaa asiakkaan nykytilan kartoitukseen ja kehityskohteiden tunnistamiseen.

Säästät aikaa

Työpajan aikana syntyneet tuotokset muodostavat automaattisesti tiiviin yhteenvedon sinun ja asiakkaasi käyttöön. Tuloksien pohjalta voit helposti ja nopeasti tehdä tarjouksen jatkotoimenpiteille.

Erotut kilpailijoistasi

Käyttämällä moderneja työtapoja luot asiakkaalle kuvan asiantuntijasta kehityksen aallonharjalla.

Saavutat laajempia asiakasjoukkoja

Järjestelmä mahdollistaa täysin etänä toteutettavan työpajan, jonka osallistujat voivat olla ympäri maailmaa.

arttu kayhko rookie communications.webp

"Käytämme Fasplatin markkinointiauditointia asiakassuhteen alussa. Meille se on hyödyllinen tapa ymmärtää asiakkaan nykytila ja haastaa heidät tunnistamaan kriittisimmät kehityskohteensa. Yhteisen näkemyksen pohjalta on helppoa ja nopeaa tehdä tarjous jatkotoimenpiteille. Villakoiran ydin löytyy heti ensimetreiltä."

Arttu Käyhkö, Toimitusjohtaja, Rookie Communications Oy

Tarvekartoitus2.jpg

Markkinointiauditointi

Markkinointiauditointi, valmis moduuli on tarkoitettu organisaation markkinoinnin osa-alueiden kartoittamiseen sekä niiden merkityksellisyyden tunnistamiseen asiakkaan toimialalla. Kahdeksan osa-aluetta kattavat suurimman osa markkinoinnin kenttää.

Fasplat

Luotu kokemuksesta kumpuavaan tarpeeseen

Fasplat-järjestelmä on luotu olemassa olevasta tarpeesta tehostaa ja helpottaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan ihmisten välisestä yhteistyöstä paras irti. Kehitämme alustaa jatkuvasti asiakkaidemme ja kumppaneidemme palautteen perusteella. Ihmiset tekevät vuorovaikutuksen, mutta hyvät tukityökalut tekevät siitä tehokkaampaa ja miellyttävämpää.

bottom of page