top of page
smartmockups_krbqm5p3_edited.jpg

Taloushallinnon kartoitus Fasplat-alustalla

Kartoita asiakkaan taloushallinnon nykytilaa digitaalisen työkalun avulla. Haasta asiakasta tunnistamaan heidän taloushallintonsa kriittisimmät kehityskohteet. ​Valmis moduuli on tarkoitettu muun muassa tilitoimistojen käyttöön asiakassuhteen alun kartoitukseen sekä myöskin asiakassuhteen aikaiseen kehittymisen mittaamiseen. Kartoituksen tuloksista saat automaattiset raportit. Voit toteuttaa kartoituksen täysin etänä.

Hyödyt sinulle

Luot arvoa asiakkaallesi

Asiakas tunnistaa yrityksensä talouden vahvuudet ja keskeiset kehityskohteet. Fasplat helpottaa asiakkaan päätöksentekoa ja sinä pystyt tarjoamaan juuri asiakastarpeen mukaiset asiantuntijapalvelut.

Säästät aikaa

Kartoituksen aikana syntyneet tuotokset muodostavat automaattisesti tiiviin yhteenvedon sinun ja asiakkaasi käyttöön. Tuloksien pohjalta voit helposti ja nopeasti tehdä tarjouksen jatkotoimenpiteille.

Lisäät vuorovaikutteisuutta

Tyypillisesti tilitoimiston asiakas odottaa kehitysvinkkejä liiketoimintaansa. Säännöllisten kartoitusten avulla pääsette seuraamaan asiakkaan toiminnan kehittymistä, havaitsemaan uudet kehityskohteet ja suuntaamaan kehityspanokset oikeisiin asioihin.

Erotut kilpailijoistasi

Käyttämällä moderneja työtapoja luot asiakkaalle kuvan asiantuntijasta kehityksen aallonharjalla.

moduulit.png

Fasplat - digitaalinen alusta kartoituksille

Luotu kokemuksesta kumpuavaan tarpeeseen

Fasplat-järjestelmä on luotu olemassa olevasta tarpeesta tehostaa ja helpottaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan ihmisten välisestä yhteistyöstä paras irti. Kehitämme alustaa jatkuvasti asiakkaidemme ja kumppaneidemme palautteen perusteella. Ihmiset tekevät vuorovaikutuksen, mutta hyvät tukityökalut tekevät siitä tehokkaampaa ja miellyttävämpää.

taloushallinnon auditoitinti.jpg

Fasplat myynnin tukena

Tehokkaan tarvekartoituksen merkitystä myynnin tukena ei voi liikaa korostaa. Fasplatin kartoitustyökalujen avulla erotut myyntineuvotteluissa ja luot arvoa asiakkaalle jo heti alkuvaiheessa.

Taloushallinnon auditointi1.jpg

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää Fasplatin valmiista taloushallinnon kartoituksesta, joka voi hyödyttää sinun toimintaasi?

Tai haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa, kuinka räätälöidyt kartoituksesi voidaan rakentaa Fasplat-alustalle?

 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä. 

bottom of page