smartmockups_krbqm5p3_edited.jpg

Rekrymarkkinoinnin auditointi Fasplat-alustalla

Kartoita asiakkaan rekrymarkkinoinnin nykytilaa digitaalisen auditoinnin avulla myyntiprosessin alkuvaiheessa. Haasta asiakasta tunnistamaan heidän työantajamielikuvan ja rekrykmarkkinoinnin kriittisimmät kehityskohteet. Fasplatiin rakennettu moduuli etenee ennalta määritellyn prosessin mukaan vaiheineen. Auditoinnin tuloksista saat automaattiset raportit. Voit toteuttaa audtiointityöpajan täysin etänä.

 

Hyödyt sinulle

Tehostat myyntiprosessiasi

Saat enemmän tarjouspyyntöjä tarjoamalla asiakasta osallistavaa auditointityöpajaa asiakkaan nykytilan kartoitukseen ja kehityskohteiden tunnistamiseen.

Säästät aikaa

Auditoinnin aikana syntyneet tuotokset muodostavat automaattisesti tiiviin yhteenvedon sinun ja asiakkaasi käyttöön. Tuloksien pohjalta voit helposti ja nopeasti tehdä tarjouksen jatkotoimenpiteille.

Erotut kilpailijoistasi

Käyttämällä moderneja työtapoja luot asiakkaalle kuvan asiantuntijasta kehityksen aallonharjalla.

Saavutat laajempia asiakasjoukkoja

Järjestelmä mahdollistaa täysin etänä toteutettavan työpajan, jonka osallistujat voivat olla ympäri maailmaa.

 
 

Haluatko ajatella myyntiä ja kartoitusta vähän eri tavoin kuin aina ennen? Haluat ehkä luoda myyntineuvottelutilanteeseen kilpailijoista erottuvan tunnelman. Fasplatin avulla luot erottuvan kartoitusvaiheen myyntiisi.

 
moduulit.png

Fasplat - digitaalinen ryhmätyöalusta

Luotu kokemuksesta kumpuavaan tarpeeseen

Mielestämme markkinoilta puuttui digitaalinen ryhmätyöalusta, joka mahdollistaa räätälöidyn kartoituksen tai auditoinnin kulun rakentamisen täysin alustalle. Yleisiä ryhmätyötyötiloja on ja olemme niitä käyttäneet, mutta alusta, jossa jokainen auditointi, kartoitus tai analyysi on muotoiltu yksittäisen palvelutuotteen prosessin mukaiseksi puuttui.

Siksi halusimme luoda digitaalisen järjestelmän, johon kaikki kartoituksia ja auditointeja toteuttavat myynnin ammattilaiset voivat saada oman palvelutuotteen rakennetuksi.

 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Fasplatin valmiista moduuleista, jotka voivat hyödyttää sinun toimintaasi?

Tai haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa, kuinka omat palvelutuotteesi voidaan rakentaa Fasplat-alustalle?


Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä. 

Harri Ryynänen, +358 40 562 7009

Kiitos viestistäsi! Otamme pian yhteyttä.

smartmockups_krbqm5p3.jpg