top of page
smartmockups_krbqm5p3_edited.jpg

Rekrymarkkinoinnin kartoitus Fasplat-alustalla

Kartoita asiakkaan rekrymarkkinoinnin nykytilaa digitaalisen kartoituksen avulla myyntiprosessin alkuvaiheessa. Haasta asiakasta tunnistamaan heidän työantajamielikuvan ja rekrykmarkkinoinnin kriittisimmät kehityskohteet. Fasplatiin rakennettu moduuli etenee ennalta määritellyn prosessin mukaan vaiheineen. Kartoituksen tuloksista saat automaattiset raportit. Voit toteuttaa kartoituskeskustelun myös täysin etänä.

Hyödyt sinulle

Tehostat myyntiprosessiasi

Saat enemmän tarjouspyyntöjä tarjoamalla asiakasta osallistavaa kartoitustyöpajaa asiakkaan nykytilan kartoitukseen ja kehityskohteiden tunnistamiseen.

Säästät aikaa

Kartoituksen aikana syntyneet tuotokset muodostavat automaattisesti tiiviin yhteenvedon sinun ja asiakkaasi käyttöön. Tuloksien pohjalta voit helposti ja nopeasti tehdä tarjouksen jatkotoimenpiteille.

Erotut kilpailijoistasi

Käyttämällä moderneja työtapoja luot asiakkaalle kuvan asiantuntijasta kehityksen aallonharjalla.

Saavutat laajempia asiakasjoukkoja

Järjestelmä mahdollistaa täysin etänä toteutettavan työpajan, jonka osallistujat voivat olla ympäri maailmaa.

Haluatko ajatella myyntiä ja kartoitusta vähän eri tavoin kuin aina ennen? Haluat ehkä luoda myyntineuvottelutilanteeseen kilpailijoista erottuvan tunnelman. Fasplatin avulla luot erottuvan kartoitusvaiheen myyntiisi.

moduulit.png

Fasplat - digitaalinen ryhmätyöalusta

Luotu kokemuksesta kumpuavaan tarpeeseen

Mielestämme markkinoilta puuttui digitaalinen ryhmätyöalusta, joka mahdollistaa räätälöidyn kartoituksen  kulun rakentamisen täysin alustalle. Yleisiä ryhmätyötyötiloja on ja olemme niitä käyttäneet, mutta alusta, jossa jokainen kartoitus tai analyysi on muotoiltu yksittäisen palvelutuotteen prosessin mukaiseksi puuttui.

Siksi halusimme luoda digitaalisen järjestelmän, johon kaikki tarvekartoituksia ja analyysejä toteuttavat myynnin ammattilaiset voivat saada oman palvelutuotteen rakennetuksi.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Fasplatin valmiista moduuleista, jotka voivat hyödyttää sinun toimintaasi?

Tai haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa, kuinka omat palvelutuotteesi voidaan rakentaa Fasplat-alustalle?

Tai kiinnostaako sinua Fasplatin helppokäyttöiset mittaamisen työkalut?


Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä. 

Harri Ryynänen, +358 40 562 7009

smartmockups_krbqm5p3.jpg
bottom of page