top of page

Pulssikyselyt

Seuraa muutosta mittaamalla säännöllisesti

Fasplatin mittarit on helppokäyttöinen järjestelmä muutosjohtamisen tueksi. Fasplatin mittaustyökalujen avulla muutoksen toteutumista pystytään mittaamaan ja seuraamaan erilaisin pulssikyselyin. Fasplat sitouttaa työntekijät mukaan muutokseen, sillä sovelluksen avulla käyttäjät vastaavat heille asetettuihin kysymyksiin helposti ja nopeasti vaikkapa viikoittain.

Mittarit selitys (1).jpg
Nimetön suunn.malli (9).jpg

Fasplat-mittareita

Järjestelmästä löytyy useita, eri tarpeisiin soveltuvia mittareita.

Työtyytyväisyyden mittaamiseen

Fasplat mittarit työtyytyväisyys Priocta pulssikysely (6)_edited.jpg

Työtyytyväisyysmittari on pulssikyselytyyppinen kehityksen seurantamoduuli, jossa seurataan organisaation työtyytyväisyyttä aktiivisesti tehtävään suunnatun mobiilisovelluksen avulla. Moduuli auttaa pysymään tiiviimmin työyhteisön pulssilla ja kehittämään työyhteisöä sekä –tyytyväisyyttä. Vastaaminen kyselyyn tapahtuu anonyymisti.

Työturvallisuusmittari

smartmockups_krbqlnsf.jpg

Työturvallisuusmittari on pulssikyselytyyppinen kehityksen seurantamoduuli, jossa seurataan organisaation työturvallisuutta aktiivisesti tehtävään suunnatun mobiilisovelluksen avulla. Moduuli auttaa ymmärtämään läheltä piti -tilanteiden sekä onnettomuuksien määrän kehitystä. Lisäksi moduulin avulla voidaan seurata kuinka turvalliseksi työpaikka koetaan ja miten tämä tunne kehittyy. Vastaaminen kyselyyn tapahtuu anonyymisti.

Myynnin mittarit

Fasplat alusta mittarit työtyyväisyys fasilitointi (3).png

Myynnin mittarit on pulssikyselytyyppinen kehityksen seurantamoduuli, jossa seurataan organisaation myynnin aktiivisuutta, yhteistyötä markkinoinnin kanssa sekä myyjien näkemystä myynnin tehokkuudesta. Moduuli auttaa ymmärtämään paremmin myynnin aktiivisuutta ja toimintaa reaaliaikaisesti ja näin ollen parantamaan myynnin tehokkuutta. Vastaaminen kyselyyn tapahtuu anonyymisti.

Tuotannon mittarit

Fasplat mittarit työtyytyväisyys Priocta pulssikysely (7)_edited.jpg

Tuotannon mittarit on pulssikyselytyyppinen kehityksen seurantamoduuli, jossa seurataan tuotannon toiminnan tehokkuutta ja sen kehitystä. Moduuli auttaa ymmärtämään paremmin tuotannon toimintaa ja sen tehokkuutta pääkysymysten avulla. Vastaaminen kyselyyn tapahtuu anonyymisti.

Onko sinulla oma idea mittarista? Hienoa! Toteutetaan tarpeisiisi sopiva mittari Fasplat-järjestelmään. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy, miten tämä tapahtuu.

Muutoksen mittaaminen

Fasplat ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustellaan, kuinka alustamme voisi palvella sinun yritystäsi, olitpa sitten konsultoinnin ammattilainen tai haluat yrityksesi sisäiseen käyttöön vakioidun työpajan tai mittarin.

1_e-1.jpg

Harri Ryynänen

Riku.png

Riku Väisänen

Lue lisää meistä ja meidän tiimistä. Tavoitteenamme on tehostaa ja helpottaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan ihmisten välisestä yhteistyöstä paras irti.

bottom of page