top of page
Fasplat fasilitointialusta tki suunnitelma7_edited.jpg

Helpompaa hankehakemuksen kirjoitustyötä

Gashaw Bibani_puoliv.jpg

”Fastplattia oli todella helppo käyttää ja työpaja oli onnistunut. Anonyymin vastaamisen kautta syntyi paljon uusia oivalluksia. Aion jatkossakin käyttää Fastplatia apuna ideoinnissa.”

Kaisa Bibani, projektipäällikkö, Live Säätiö sr

Live_logo_RGB.png

Live Säätiö sr

Live-säätiö työskentelee sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Live-säätiön palveluksessa työskentelee noin 800 asiantuntijaa. Hanketoiminta on merkittävä osa Live-säätiön toimintaa.

Mitä saimme yhdessä aikaan?

Tarpeesta ratkaisun kautta tuloksiin.

Tarve

Live Säätiö sr toteutti usean organisaation välisen hankesuunnittelutyöpajan, jossa etsittiin uusia ideoita hankesuunnitelmaa varten.

Ratkaisu

TKI-suunnitelmamoduuli käyttäminen toi joustoa ideointiin, kun jokainen sai osallistua oman aikataulunsa mukaisesti. Järjestelmä oli erittäin käyttäjäystävällinen ja vaivaton.

Tulos

Anonyymi ideointi toi esiin uusia ajatuksia ja herätti mielenkiintoista keskustelua. Tuloskortin pohjalta oli helpompaa lähteä kirjoittamaan hankehakemusta ja tuloskortti oli helppo liittää mukaan hakemukseen.

Kiinnostuitko? 

Tutustu myös muihin asiakastarinoihin

Fasplatiin on räätälöity moduulit juuri meidän Priole-menetelmäämme. Toteutamme paljon osallistujamäärältään suuria työpajoja. Fasplatin avulla olemme sujuvoittaneet työpajojen järjestämistä ja saavuttaneet säästöä työajassa, kun työpajojen järjestämiseen liittyvät rutiinityöt on automatisoitu.

Käytämme Fasplatin markkinointiauditointia asiakassuhteen alussa. Meille se on hyödyllinen tapa ymmärtää asiakkaan nykytila ja haastaa heidät tunnistamaan kriittisimmät kehityskohteensa. Yhteisen näkemyksen pohjalta on helppoa ja nopeaa tehdä tarjous jatkotoimenpiteille. Villakoiran ydin löytyy heti ensimetreiltä.

Sara Suvinen, toimitusjohtaja

Arttu Käyhkö, toimitusjohtaja

Fasplatin avulla olemme saaneet vedettyä kaksi tehokasta, mielenkiintoista ja hyödyllistä työpajaa. Kiitän erityisesti Fasplatin helppokäyttöisyyttä ja miellyttävää ulkoasua. Suosittelen järjestelmää ehdottomasti.

”Haluamme erottua kilpailijoistamme erinomaisen palvelun ja ammattitaidoin keinoin. Fasplat tarjoaa meille keinon aloittaa asiakassuhde systemaattisesti sekä analyyttisesti tarjoten myös asiakkaalle automaattisesti muodostuvan loppuraportin.”

Antti Pekkarinen, osakas

Mikael Donner, toimitusjohtaja

smartmockups_krbqkq06.jpg

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää mitä teimme ja miten rakensimme yhteistyötä. Voimme tarvittaessa järjestää tapaamisen asiakkaamme kanssa, että saat kuulla aidon mielipiteen Fasplat-fasilitointialustastamme.

bottom of page