Taloushallinnon auditointi1.jpg

Haluatko digitalisoida työpajasi?

Fasplat-alusta on kehitetty tehostamaan fasilitointia ja työpajatoimintaa. Fasplatissa on valmiita liiketoiminnan kehittämiseen tarkoitettuja työpajoja heti käyttöösi. Voimme digitalisoida myös sinun palvelutuotteesi alustalle. 


Fasplat on helppokäyttöinen niin sinulle kuin asiakkaallesikin. Työpajan tuloksista saat automaattiset raportit. Voit toteuttaa työpajat täysin etänä, eikä osallistujamäärä ole rajattu.

 

Hyödyt sinulle

Tehostat toimintaasi

Fasplatin valmiit työpajamoduulit mahdollistavat laajemman palvelutarjonnan. Digitalisoimalla työpajasi tehostat kehitystyön valmistelua, toteutusta ja lopputyötä.

Säästät aikaa

Työpajan aikana syntyneet tuotokset muodostavat automaattisesti tiiviin yhteenvedon sinun ja asiakkaasi käyttöön. Tuloksien pohjalta voit helposti ja nopeasti määritellä jatkotoimenpiteet yhteistyöllenne.

Erotut kilpailijoistasi

Käyttämällä moderneja työtapoja luot asiakkaalle kuvan asiantuntijasta kehityksen aallonharjalla.

Artboard 4_4.GIF

Saavutat laajempia asiakasjoukkoja

Järjestelmä mahdollistaa täysin etänä toteutettavan työpajan, jonka osallistujat voivat olla ympäri maailmaa.

 
moduulit.png

Fasplat - digitaalinen fasilitointialusta

Luotu kokemuksesta kumpuavaan tarpeeseen

Mielestämme markkinoilta puuttui digitaalinen fasilitointialusta, joka mahdollistaa räätälöidyn työpajan kulun rakentamisen täysin alustalle. Yleisiä ryhmätyötyötiloja on ja olemme niitä käyttäneet, mutta alusta, jossa jokainen työpaja on muotoiltu yksittäisen palvelutuotteen prosessin mukaiseksi puuttui.

Siksi halusimme luoda digitaalisen fasilitointialustan, johon kaikki fasilitoinnin ammattilaiset voivat saada oman palvelutuotteen rakennetuksi.

 

Hyödynnä valmiita työpajamoduleita

Fasilitointiammattilaisten testaamat ja käyttämät työpajat myös sinun käyttöösi

Fasplatin valmiit moduulit etenevät ennalta määritellyn prosessin mukaan vaiheineen. Työpajan tuloksista saat automaattiset raportit, joissa on vain oleellinen kiteytettynä. Työpajojen raporteista muodostuu muokattava johtamisen dashboard, jonka voit tulostaa vaikka huoneentauluksi. Voit toteuttaa työpajat täysin etänä.

 
undraw_Dev_productivity_re_fylf.png
undraw_Instant_analysis_re_mid5.png

Liiketoimintasuunnitelma

Liiketoimintasuunnitelma-moduulissa tiivistetään liiketoimintasuunnitelma niihin keskeisiin tekijöihin, joista yrityksen liiketoiminta ja liiketoimintaympäristö rakentuvat sekä tunnistetaan seuraavia toimenpiteitä ja toiminnan mittareita. Tuloksena syntyy tiivis ja helposti ymmärrettävä kuvaus kokonaisuudesta.

Strategiakartta

Strategiakartta moduulin avulla voit suunnitella ja visualisoida kehitysprojektisi tai must-win-battlesi suoraan strategiakarttapohjaan tai luoda oman pohjan ja omat tasot. Voit lähettää tuloksen myös kommentoitavaksi muille ja näin parantaa lopputulosta.

undraw_Finance_re_gnv2.png
undraw_Ideas_re_7twj.png

Taloushallintoauditointi

Taloushallinnon auditoinnissa tunnistetaan ne taloushallinnon osa-alueet, joihin panostamalla saadaan eniten hyötyä. Auditointi auttaa muodostamaan yhteisen näkemyksen kokonaisuudesta ja auttaa keskittämään kehityspanostukset juuri eniten arvoa tuottaviin kohteisiin.

Markkinointiauditointi

Markkinointiauditoinnissa luodaan yrityksen markkinointiin liiketoiminnan tavoitteisiin perustuva lyhyen (6-12 kk) aikavälin 3-5 kohdan toimenpidesuunnitelma. Auditointi tehdään yrityksen lähtötilanne ja käytössä olevat resurssit huomioiden, ja sen tavoitteena on auttaa markkinointipanostusten priorisoinnissa, antaa työkaluja markkinoinnin budjetointiin ja tiivistää myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä.

 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Fasplatin valmiista moduuleista, jotka voivat hyödyttää sinun toimintaasi?

Tai haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa, kuinka omat palvelutuotteesi voidaan rakentaa Fasplat-alustalle?


Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä. 

Harri Ryynänen, +358 40 562 7009

Kiitos yhteydenotostasi! Olemme pian yhteydessä.