top of page
startup-g4820907fd_1920.jpg

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan

Hyötyjäsi oppaasta

Kokemuspohjalta

Oppaan opit ja nostot on poimittu kokemuksesta, joka on rakentunut vuosien saatossa. Mielestämme oppaaseen on koottu juuri ne keskeisimmät opit, joihin myös sinun tulisi kiinnittää huomiota.

Selkeä paketti

Olemme pyrkineet luomaan oppaastamme mahdollisimman selkeän ja helppolukuisen paketin, jossa tiivistyy vain oleellinen ydit. Selkeä opas on helppo käydä läpi ja vaikka palautella mieleen ennen oman työpajan alkua.

Ilmainen!

Oppaamme lataaminen ei maksa sinulle mitään ja se on sinun vapaassa käytössä. Saat oppaan selkeässä pdf muodossa ja on näin helppo lukea eri laitteilla sähköisesti. Voit halutessasi tulostaa tiedoston.

smartmockups_l1lx6qhb.png

Lataa opas - 8 keinoa vaikuttavaan työpajaan

Koostimme oppaaseen niitä käytännön oppeja, joita olemme kartuttaneet niin työpajoihin osallistujina kuin niiden järjestäjinäkin. 

smartmockups_l1lx83zt.png

Fasplat

Ihmiset tekevät vuorovaikutuksen, mutta hyvät tukityökalut tekevät siitä tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Fasplat on digitaalinen fasilitointialusta, jonka avulla tehostetaan ja helpotetaan ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan yhteistyöstä paras irti. Ohessa käyttötapauksia, joissa olemme erityisesti onnistuneet auttamaan kumppaneitamme ja heidän asiakkaita.

Myynnin tukena

Asiakkaasi kohtaavat erilaisia myyntineuvottelutilanteita valtavasti. Erottautuminen muulla kuin pelkästään hinnalla on suotavaa. Fasplatin avulla toteutat myyntineuvotteluita, jotka ovat tehokkuudessaan omaa luokkaansa.

TKI-hankkeen jalostaminen

Yksin tehden tulee harvoin ajateltua asioita riittävän laajasti. Fasplat järjestelmän avulla osallistat hankeidean jalostamiseen sekä olennaisen tunnistamiseen kollegat, elinkeinoelämän, julkaisen sektorin vaikuttajat ja vaikkapa opiskelijat. Tuloksena syntyy tiivis kuva jalostetusta hankeideasta, jonka avulla vaikuttavuutta on helppo seurata myös hankkeen aikana ja sen jälkeen.

Uuden liiketoiminnan suunnittelu

Yksin uutta liiketoimintaa suunnitellessa ei tule välttämättä otettua huomioon kaikkea oleellista. Keskustelujen lisäksi on olemassa myös työkaluja, joilla saat helposti kerättyä mielipiteitä ja näkemyksiä. Lisäksi juuri sen ytimen tunnistaminen ja valintojen tekeminen yhdessä on monesti kultaakin arvokkaampaa. Jos olet samaa mieltä, Fasplat on sinulle täydellinen työkalu.

Vakiintuneen liiketoiminnan kehittäminen

Organisaation johtaminen on jatkuvaa tilannekuvan tarkkailua ja toiminnan kehittämistä. Välillä tulee kuitenkin hetkiä, että on tarve koota ympärille ydinjoukko ja luottopakit pohtimaan isoa kuvaa. Fasplatin työkalujen avulla mahdollistetaan helposti yhdessä asioiden pohtiminen. Valmiiden mallien ja prosessien avulla työskentely on nopeaa ja vaivatonta.

bottom of page