top of page
vastuullisuuskartoitus (14).jpg

Vastuullisuuden olennaisuusanalyysi on pohja kehittymiselle

Olennaisuusanalyysi sekä vastuullisuusanalyysi (ESG-analyysi) ovat organisaatiolle tapa ja mahdollisuus kertoa omasta vastuullisuudestaan sidosryhmille ja ottaa huomioon sidosryhmien odotukset ja näkemykset. Kuluttaja- ja yritysasiakkaat, rahoittajat ja kumppanit tahtovat tietoa organisaatioiden toiminnan vastuullisuudesta yhä säädellymmässä ja läpinäkyvämmässä yhteiskunnassa. Fasplatin vastuullisuustyöhön liittyvät analyysit antavat ennen kaikkea uskottavan kuvan vastuullisuuden merkityksestä omassa liiketoiminnassa sekä valmiudet jatkuvaan parantamiseen.

Sinulle joka haluat...

olla vastuullinen

Haluatko osoittaa, että vastuullisuus ja sen kehittäminen on organisaatiollesi merkittävä asia? Fasplatista muodostuvan selkeä raportin avulla voit viestiä vastuullisuutesi nykytilan rahoittajille, asiakkaille ja työntekijöillesi. Vastuullisuuden osa-alueet noudattavat tunnettua ESG-mallia.

analysoida nykytilan

Onko hankala tunnistaa, mistä lähteä liikkeelle vastuullisuuden kehittämisessä? Fasplatin avulla kartoitat nykytilanteesi ja luot näin pohjan tarkemmalle kehittämissuunnitelmalle. Vastuullisuusanalyysi -moduulin avulla tunnistetaan ne osa-alueet, joista kehittäminen ja parantaminen kannattaa aloittaa.

osallistaa muut

Haluatko tehdä vastuullisuuden kehittämisestä yhteisen jutun ja osallistaa muut mukaan kartoitukseen? Fasplat mahdollistaa usean henkilön osallistumisen ja automaattiset analyysit tuottavat helposti kaikkien näkökulmat yhteiseen keskusteluun ja päätöksentekoon.

Fasplat vastuullisuuden kehittämisessä

Fasplat on digitaalinen fasilitointialusta, jonka avulla tehostetaan ja helpotetaan ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan yhteistyöstä paras irti. Fasplat parantaa toiminnan suunnittelua osallistamalla eri asiantuntijat yhteistyöhön.

Valmiit työpajat

Fasplat järjestelmään on luotu useita valmiita johtamisen työpajoja yrityselämässä menestyneiden ammattilaisten kanssa. Työpajoja on käytetty menestyksekkäästi useiden eri organisaatioiden kanssa toiminnan kehittämiseen, niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

vastuullisuuskartoitus (11).jpg

Hyödyt eri rooleille

Vastuullisuusjohtaja

Fasplatin avulla johdat ja kehität vastuullisuustyötä oikeaan suuntaan sekä osallistat muut organisaatiostasi myös tekemään havaintoja. Vastuullisuusanalyysin avulla seuraat ja raportoit tilanteesta esimerkiksi toimitusjohtajalle tai hallitukselle. Selkeä raportti on helppo esittää ja sen tulokset avautuvat helposti lukijalleen.

Toimitusjohtaja

Fasplat-järjestelmän avulla varmistat, että organisaatiosi tuntee vastuullisuuden tasonsa ja ohjaa kehittämistoimenpiteet tehokkaasti oikeisiin asioihin. Työskentelemällä Fasplat työpajojen avulla voit osallistaa helposti myös laajan joukon ihmisiä ilman, että työskentely muuttuu tehottomaksi.

Konsultti

Fasplat-järjestelmän avulla voit tarjota uusia kehityspalveluita valmiita työpajamoduuleja hyödyntäen. Voit lisätä vastuullisuuskartoituksen osaksi omaa palvelua tai rakentaa kokonaan uuden palvelun. Fasplatin avulla sinun työskentelysi on todella tehokasta ja aikasi ohjautuu siihen, mikä tuottaa asiakkaallesi arvoa. Anna järjestelmän hoitaa loput.

sara.png

”Fasplatiin on räätälöity moduulit juuri meidän Priole-menetelmäämme. Toteutamme paljon osallistujamäärältään suuria työpajoja. Fasplatin avulla olemme sujuvoittaneet työpajojen järjestämistä ja saavuttaneet säästöä työajassa, kun työpajojen järjestämiseen liittyvät rutiinityöt on automatisoitu."

Sara Suvinen, Toimitusjohtaja, Priole palvelut Oy

Videossa esittelemme tiivistetysti, kuinka Fasplatin avulla voit helposti kartoittaa organisaationne vastuullisuuden nykytyilaa.

Fasplat

Fasplat-järjestelmä on luotu olemassa olevasta tarpeesta tehostaa ja helpottaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan ihmisten välisestä yhteistyöstä paras irti. Kehitämme alustaa jatkuvasti asiakkaidemme ja kumppaneidemme palautteen perusteella. Ihmiset tekevät vuorovaikutuksen, mutta hyvät tukityökalut tekevät siitä tehokkaampaa ja miellyttävämpää.

smartmockups_krbqnutv.jpg

Fasplat moduuleja

Järjestelmästä löytyy useita eri tarpeisiin soveltuvia moduuleja.

smartmockups_krbqlnsf.jpg
smartmockups_krbqkq06.jpg
smartmockups_l1vt7kdq.jpg

Markkinointi-
auditointi

Markkinointiauditointi, valmis moduuli on tarkoitettu organisaation markkinoinnin osa-alueiden kartoittamiseen sekä niiden merkityksellisyyden tunnistamiseen asiakkaan toimialalla. Kahdeksan osa-aluetta kattavat suurimman osan markkinoinnin kenttää.

LTS

Liiketoimintasuunnitelma (LTS), valmismoduuli on tarkoitettu liiketoimintasuunnitelman ideointiin ja jalostamiseen. Moduuli soveltuu niin aloittavalle yritykselle kuin toimintansa vakiinnuttaneelle yritykselle. Yhdessä tekemällä saadaan laadukkaampi lopputulos.

Sinun oma moduuli?

Eikö sopivaa moduulia vielä ole? Ei hätää. Voimme helposti digitalisoida juuri sinun tarpeittesi mukaisesti moduulin Fasplat-järjestelmään. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy, miten tämä tapahtuu.

Tutustu myös näihin käyttötapauksiin

  • Tehokkaan tarvekartoituksen merkitystä myynnin tukena ei voi liikaa korostaa. Fasplatin kartoitustyökalujen avulla erotut myyntineuvotteluissa ja luot arvoa asiakkaalle jo heti alkuvaiheessa.  

  • Fasplat uuden liiketoiminnan suunnittelun työkaluna mahdollistaa laajemman joukon osallistamisen liiketoiminnan suunnitteluun.

  • Vakiintuneen liiketoiminnan kehittäminen vaatii aika-ajoin ison kuvan pohdintaa. Fasplat tarjoaa valmiita malleja ja prosesseja kehittämistyön tueksi. 

  • TKI-hankesuunnitelma on kehitetty helpottamaan erityisesti oppilaitosten hanketoimijoiden hankeidean jalostamista yhdessä eri sidosryhmien kanssa. 

Fasplat ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustellaan, kuinka alustamme voisi palvella sinun yritystäsi, olitpa sitten konsultoinnin ammattilainen tai haluat yrityksesi sisäiseen käyttöön vakioidun työpajan.

1_e-1.jpg

Harri Ryynänen

Riku.png

Riku Väisänen

Lue lisää meistä ja meidän tiimistä. Tavoitteenamme on tehostaa ja helpottaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan ihmisten välisestä yhteistyöstä paras irti.

Lataa oppaamme

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan

Koostimme oppaaseen niitä käytännön oppeja, joita olemme kartuttaneet niin työpajoihin osallistujina kuin niiden järjestäjinäkin. Selkeä ja helppolukuinen opas on tiivistetty 8 kohdan ohjeeseen. Mikä parasta, opas on täysin ilmainen!

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan
bottom of page