top of page
smartmockups_krbqkq06.jpg

Usein Kysytyt Kysymykset

UKK

Vastauksia mieltä useimmiten kysyttyihin kysymyksiin.

Näkyykö asiakkaille ja kumppaneille kaikki palvelutuotteet?

Kyllä, kaikki järjestelmään tehdy palvelutuotteet ovat kaikkien nähtävillä ja saatavilla sekä käytettävissä. Hinnat on palveluntuottajan päätettävissä, eli sinä määräät oman palvelutuotteesi hinnan ja muut tietysti omansa.

Jos joku muu käyttää minun palvelutuotetta, saanko siitä proviision?

Kyllä, jos järjestelmässä olevaa palvelutuotettasi käyttää asiakas tai vaikkapa joku toinen kumppanin, niin sinulle kuuluu sopimuspohjainen proviisio. Tämä tietysti toimii myös toisin päin, eli jos käytät jonkin toisen palvelutuotetta, niin provisio kuuluu palvelutuotteen omistajalle. Reilupeli.

Olen järjestämässä isoa työpajaa, voinko tuoda kerralla useamman osallistujan?

Kyllä. Alustaan voi tuoda csv tiedostolla useita osallitujia kerralla, eikä sinun tarvitse syöttää jokaista yksittäistä osallistujaa. Lisäksi järjestelmä huolehtii automaattisesti kutsusähköposteista osallistujille.

Kuinka voin seurata osallistujien edistymistä, jos he sijaitsevat eri paikoissa?

Työpajan fasilitaattorilla on Fasplat järjestelmässä oma näkymä, josta voi seurata jokaisen osallistujan ja ryhmän etenemistä. Tarvittaessa heitä voidaan työntää eteepäin seuraavaan vaiheeseen.

Haluaisin yritykseni sisäiseen käyttöön työkalun vakiomuotoisten työpajojen tai palavereiden pohjaksi, onko tämä mahdollista?

Kyllä. Tarpeisiinne voidaan räätälöidä oma työkalu, jonka pohjalta voitte vetää sisäisiä palavereita tai työpajoja. Fasplat on eriomainen työkalu saada osallistumaan kaikki kutsut. Yhdistämällä keskustelua ja Fasplatin mahdollisuuksia, saadaan enemmän irti perinteisistä palavereista.

Taloushallinnon auditointi1.jpg

Lataa oppaamme

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan

Koostimme oppaaseen niitä käytännön oppeja, joita olemme kartuttaneet niin työpajoihin osallistujina kuin niiden järjestäjinäkin. Selkeä ja helppolukuinen opas on tiivistetty 8 kohdan ohjeeseen. Mikä parasta, opas on täysin ilmainen!

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan
bottom of page