top of page
Tarvekartoitus_edited.jpg

Ohjelmistotalon kansainvälistymis-strategian kirkastaminen 

Fasplat on helppokäyttöinen ja hyvin selkeästi toimiva järjestelmä. Työpajat ovat hyvin jäsenneltyjä ja ohjattuja, jolloin ajatus pysyy kasassa ja työpajat aikataulussa.​

Järjestelmän avulla työpajan tulokset auttoivat heti strategian kirkastamisessa.

Matti Ilvonen, CTO, Process Genius

Process Genius logo_sloganilla.png

Process Genius Oy

Process Genius on joensuulainen ohjelmistoyhtiö, joka kehittää selaimessa toimivaa 3D Digital Twin SaaS-palvelua 24/7 tilannetietoisuuden saavuttamiseksi. Yritys on perustettu vuonna 2012 ja sen palveluksessa on yli 30 IT-alan asiantuntijaa. Process Genius toimittaa 3D Digital Twin –ratkaisuja globaalisti valmistavan teollisuuden, elintarviketeollisuuden sekä prosessiteollisuuden tarpeisiin. 

Tutustu Process Geniusiin

Mitä saimme yhdessä aikaan?

Tarpeesta ratkaisun kautta tuloksiin.

Tarve

Process Geniuksen tavoitteena on kansainvälistyä ja siirtyä projektitalosta tuotetaloksi, mikä tarkoittaa strategian uudelleen tarkastelua ja kirkastamista. Vuonna 2022 käynnistettyyn strategiatyöhön haluttiin saada uutta näkökulmaa. 

Ratkaisu

Process Genius päätyi valitsemaan Priole-menetelmän strategiatyön tueksi. Luontaisesti työpajat toteutettiin IT-alan yritykselle digitaalisen Fasplat-järjestelmän avulla ulkopuolisen fasilitoijan vetämänä. Työpajoihin osallistui noin 10 yrityksen työntekijää.

Tulos

Tähän mennessä Process Genius on hyödyntänyt Fasplat-alustaa kolmessa Priole-menetelmän työpajassa. Fasplatin avulla ideoita ja ajatuksia saatiin kerättyä yhdenmukaisesti järjestelmään. Suoraviivainen ja ohjattu prosessi antoi tilaa keskustelulle.  Lopputuloksena työpajoista saatiin kiteytys heti kaikkien käyttöön. 

Kiinnostuitko? 

Tutustu myös muihin asiakastarinoihin

Fasplat-alusta ja sen asiantuntijat auttoivat meitä digitalisoimaan tutkimus- ja kehityshankkeiden kehittämisen prosessia. Yhdessä ideoitu ja määritelty kokonaisuus auttaa meitä luomaan entistä parempia ja vaikuttavampia hankkeita.

Käytämme Fasplatin markkinointiauditointia asiakassuhteen alussa. Meille se on hyödyllinen tapa ymmärtää asiakkaan nykytila ja haastaa heidät tunnistamaan kriittisimmät kehityskohteensa. Yhteisen näkemyksen pohjalta on helppoa ja nopeaa tehdä tarjous jatkotoimenpiteille. Villakoiran ydin löytyy heti ensimetreiltä.

Marika Turkia, TKI-päällikkö

Arttu Käyhkö, toimitusjohtaja

Fasplatin avulla olemme saaneet vedettyä kaksi tehokasta, mielenkiintoista ja hyödyllistä työpajaa. Kiitän erityisesti Fasplatin helppokäyttöisyyttä ja miellyttävää ulkoasua. Suosittelen järjestelmää ehdottomasti.

”Haluamme erottua kilpailijoistamme erinomaisen palvelun ja ammattitaidoin keinoin. Fasplat tarjoaa meille keinon aloittaa asiakassuhde systemaattisesti sekä analyyttisesti tarjoten myös asiakkaalle automaattisesti muodostuvan loppuraportin.”

Antti Pekkarinen, osakas

Mikael Donner, toimitusjohtaja

smartmockups_krbqkq06.jpg

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää mitä teimme ja miten rakensimme yhteistyötä. Voimme tarvittaessa järjestää tapaamisen asiakkaamme kanssa, että saat kuulla aidon mielipiteen Fasplat-fasilitointialustastamme.

bottom of page