top of page
Fasplat referenssi Priole

Asiakkaan tarpeiden kartoitus taloushallinnon auditoinnilla

”Haluamme erottua kilpailijoistamme erinomaisen palvelun ja ammattitaidoin keinoin. Fasplat tarjoaa meille keinon aloittaa asiakassuhde systemaattisesti sekä analyyttisesti tarjoten myös asiakkaalle automaattisesti muodostuvan loppuraportin.”

Mikael Donner, toimitusjohtaja, Accado

Accado logo.png

Accado Oy Ab

Accado on vuonna 2010 perustettu taloushallinnon palveluyritys. Toimipaikkoina on Espoo ja Mikkeli, mutta Accado toimii koko Suomen laajuisesti. Asiantuntijatiimissä työskentelee yli 10 kokenutta taloushallinnon ammattilaista.

 

Lue lisää Accadosta yrityksen nettisivuilta.

Mitä saimme yhdessä aikaan?

Tarpeesta ratkaisun kautta tuloksiin.

Tarve

Accado toimii toimialalla, jolla on pitkä historia ja vakiintuneet toimintatavat. Erottautuminen kilpailijoista on näin ollen erittäin tärkeää. Accado halusi panostaa asiakassuhteen alkuvaiheeseen, jossa määritellään pitkälti millainen yhteistyönpohja rakennetaan. Hyvällä ja tehokkaalla alkukartoituksella pyrittiin myös erottautumaan kilpailijoista.

Ratkaisu

Digitaalinen alusta Fasplat tarjosi Accadolle sopivan työkalun asiakkaan tarvekartoitusten toteuttamiseen tehokkaasti. Fasplatin avulla alkukeskustelun lisäksi asiakkaalle jää raportti yhteisistä havainnoista. Digitaalisen työkalun systemaattinen ja analyyttinen lähestymistapa varmistaa erottautumisen perinteisistä keskusteluista.

Tulos

Accadon kanssa otettiin käyttöön Fasplat-alustan valmis Taloushallinnon auditointi -moduuli. Yhteistyö aloitettiin  käyttökoulutuksella ja etenemisen osalta sovittiin pilottijakso, jonka aikana Accado testasi Fasplat-alustaa asiakkaidensa kanssa. Toteutetuilla tarvekartoituksilla oli erittäin hyvä vastaanotto asiakaskentässä.

Tutustu myös muihin asiakastarinoihin

Fasplatiin on räätälöity moduulit juuri meidän Priole-menetelmäämme. Toteutamme paljon osallistujamäärältään suuria työpajoja. Fasplatin avulla olemme sujuvoittaneet työpajojen järjestämistä ja saavuttaneet säästöä työajassa, kun työpajojen järjestämiseen liittyvät rutiinityöt on automatisoitu.

Käytämme Fasplatin markkinointiauditointia asiakassuhteen alussa. Meille se on hyödyllinen tapa ymmärtää asiakkaan nykytila ja haastaa heidät tunnistamaan kriittisimmät kehityskohteensa. Yhteisen näkemyksen pohjalta on helppoa ja nopeaa tehdä tarjous jatkotoimenpiteille. Villakoiran ydin löytyy heti ensimetreiltä.

Sara Suvinen, toimitusjohtaja

Arttu Käyhkö, toimitusjohtaja

Fasplatin avulla olemme saaneet vedettyä kaksi tehokasta, mielenkiintoista ja hyödyllistä työpajaa. Kiitän erityisesti Fasplatin helppokäyttöisyyttä ja miellyttävää ulkoasua. Suosittelen järjestelmää ehdottomasti.

Fasplat-alusta tarjoaa selkeän fasilitaatiorungon ja prosessin etenemisen. Sen käyttämisessä on selkeä logiikka ja tuloksena saa hyvän dokumentaation. Aikaa säästyy, sillä se nopeuttaa laskennallisia toimintoja, kun esimerkiksi äänestykset tehdään alustalla.

Antti Pekkarinen, osakas

Petri Löfberg, toimitusjohtaja

smartmockups_krbqkq06.jpg

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää mitä teimme ja miten rakensimme yhteistyötä. Voimme tarvittaessa järjestää tapaamisen asiakkaamme kanssa, että saat kuulla aidon mielipiteen Fasplat-fasilitointialustastamme.

bottom of page