top of page
Fasplat fasilitointialusta tki suunnitelma5.jpg

Kehitä asiakkaidesi uutta liiketoimintaa yhdessä Fasplat-alustallamme

Digitalisoi - Yhteiskehitä - Tiivistä

Fasplat on suunniteltu helpottamaan erilaisten työpajojen, kartoitusten ja suunnitelmien valmistelua, toteutusta ja lopputyötä. Esimerkiksi asiakkaidesi liiketoimintasuunnitelmia voidaan rakentaa tehokkaaseen ja helppokäyttöiseen alustaamme.  Sen avulla saadaan kehitystyöhön mukaan laajempi joukko ja näin monipuolisesti erilaisia ideoita ja näkökulmia liiketoiminnalle merkityksellisten valintojen pohjaksi. Työpajan avulla voidaan kiteyttää liikeidea lopputulokseltaan vaikuttavaksi liiketoimintasuunnitelmaksi.

Haluatko palvella vaikuttavasti?

Me autamme.

  • Rakennetaan palvelumallisi järjestelmään.

  • Saavuta suurempi joukko osallistujia jalostamaan ja kehittämään asiakasyrityksen liiketoimintaa.

  • Osallista sidosryhmäläiset kasvokkain tai etänä yhteisellä alustalla. 

  • Hyödynnä Fasplatissa valmiina olevia liiketoiminnan kehittämisen tarkoitettuja moduuleja, kuten LTS-moduulia.

Haluatko kuulla lisää? 

Hyödyt organisaatiollenne

Kustannussäästöjä

Alustalle rakennettu valmis työpajamoduuli prosesseineen ja vaiheineen säästää yritysneuvojien aikaa työpajoihin liittyvissä rutiintöissä.

Asiakkaat hallussa

Fasplatin avulla voitte hallita helposti eri asiakasyrityksiä ja näin pysytytte palaamaan yksittäiseen liiketoimintasuunnitelmaan helposti.

Laajempi palveluvalikoima

Fasplatiin on rakennettu liiketoiminnan kehittämiseen tarkoitettuja valmiita työpajamoduleita. Ne ovat kaikki käytössänne.

fasplat referenssi priole sara suvinen

"Fasplatiin on räätälöity moduulit juuri meidän Priole-menetelmäämme. Toteutamme paljon osallistujamäärältään suuria työpajoja. Fasplatin avulla olemme sujuvoittaneet työpajojen järjestämistä ja saavuttaneet säästöä työajassa, kun työpajojen järjestämiseen liittyvät rutiinityöt on automatisoitu."

Sara Suvinen, toimitusjohtaja

moduulit.png

Fasplat - digitaalinen alusta

Luotu kokemuksesta kumpuavaan tarpeeseen

Fasplat-järjestelmä on luotu olemassa olevasta tarpeesta tehostaa ja helpottaa ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan ihmisten välisestä yhteistyöstä paras irti. Kehitämme alustaa jatkuvasti asiakkaidemme ja kumppaneidemme palautteen perusteella. Ihmiset tekevät vuorovaikutuksen, mutta hyvät tukityökalut tekevät siitä tehokkaampaa ja miellyttävämpää.

smartmockups_krbqlnsf.jpg

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää Fasplatin valmiista työpäajamoduuleista, joka voi hyödyttää teidän toimintaanne?

Tai haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa, kuinka teidän työpajat ja kartoitukset voidaan rakentaa Fasplat-alustalle?


Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä. 

bottom of page