top of page
smartmockups_l1vt7kdq.jpg

Meistä on moneksi!

Fasplat on digitaalinen fasilitointialusta, jonka avulla tehostetaan ja helpotetaan ihmisten välistä vuorovaikutusta ja näin saadaan yhteistyöstä paras irti. Tältä pohjalta Fasplat tarjoaa useita eri käyttötapauksia.  Voimme myös toteuttaa tarpeittesi mukaisen työpajan, kartoituksen tai analyysin valmiiseen alustaamme.

Näin asiakkaamme käyttävät Fasplat-alustaamme

Tarvekartoitus2.jpg

Myynnin tukena

Asiakkaasi kohtaavat erilaisia myyntineuvottelutilanteita valtavasti. Erottautuminen muulla kuin pelkästään hinnalla on suotavaa. Fasplatin avulla toteutat myyntineuvotteluita, jotka ovat tehokkuudessaan omaa luokkaansa.

Fasplat fasilitointialusta tki suunnitelma11.jpg

TKI-hankkeen jalostaminen

Yksin tehden tulee harvoin ajateltua asioita riittävän laajasti. Fasplat-järjestelmän avulla osallistat hankeidean jalostamiseen sekä olennaisen tunnistamiseen kollegat, elinkeinoelämän, julkisen sektorin vaikuttajat ja vaikkapa opiskelijat. Tuloksena syntyy tiivis kuva jalostetusta hankeideasta, jonka avulla vaikuttavuutta on helppo seurata myös hankkeen aikana ja sen jälkeen.

liiketoimintasuunnitelma fasplat 3.jpg

Uuden liiketoiminnan suunnittelu

Yksin uutta liiketoimintaa suunnitellessa ei tule välttämättä otettua huomioon kaikkea oleellista. Keskustelujen lisäksi on olemassa myös työkaluja, joilla saat helposti kerättyä mielipiteitä ja näkemyksiä. Lisäksi juuri sen ytimen tunnistaminen ja valintojen tekeminen yhdessä on monesti kultaakin arvokkaampaa. Jos olet samaa mieltä, Fasplat on sinulle täydellinen työkalu.

Taloushallinnon auditointi1.jpg

Vakiintuneen liiketoiminnan kehittäminen

Organisaation johtaminen on jatkuvaa tilannekuvan tarkkailua ja toiminnan kehittämistä. Välillä tulee kuitenkin hetkiä, että on tarve koota ympärille ydinjoukko ja luottopakit pohtimaan isoa kuvaa. Fasplatin työkalujen avulla mahdollistetaan helposti yhdessä asioiden pohtiminen. Valmiiden mallien ja prosessien avulla työskentely on nopeaa ja vaivatonta.

vastuullisuuskartoitus (13).jpg

Vastuullisuutta edistämässä

Vastuullisuusanalyysi (ESG-analyysi) on organisaatiolle tapa ja mahdollisuus kertoa omasta vastuullisuudestaan sidosryhmille. Kuluttaja- ja yritysasiakkaat, rahoittajat ja kumppanit tahtovat tietoa organisaatioiden toiminnan vastuullisuudesta yhä säädellymmässä ja läpinäkyvämmässä yhteiskunnassa. Fasplatin vastuullisuusanalyysi antaa ennen kaikkea uskottavan kuvan vastuullisuuden merkityksestä omassa liiketoiminnassa sekä valmiudet jatkuvaan parantamiseen.

Fasplat mittarit työtyytyväisyys Priocta pulssikysely (2).jpg

Mittaamassa muutosta

Fasplatin mittarit on helppokäyttöinen järjestelmä muutosjohtamisen tueksi. Fasplatin mittaustyökalujen avulla muutoksen toteutumista pystytään mittaamaan ja seuraamaan erilaisin pulssikyselyin. Fasplat sitouttaa työntekijät mukaan muutokseen, sillä sovelluksen avulla käyttäjät vastaavat heille asetettuihin kysymyksiin helposti ja nopeasti vaikkapa viikoittain.

smartmockups_krbqkq06.jpg
sara.png

”Fasplatiin on räätälöity moduulit juuri meidän Priole-menetelmäämme. Toteutamme paljon osallistujamäärältään suuria työpajoja. Fasplatin avulla olemme sujuvoittaneet työpajojen järjestämistä ja saavuttaneet säästöä työajassa, kun työpajojen järjestämiseen liittyvät rutiinityöt on automatisoitu."

Sara Suvinen, Toimitusjohtaja, Priole palvelut Oy

Ota yhteyttä

1_e-1.jpg

Harri Ryynänen

Riku.png

Riku Väisänen

bottom of page