top of page
Taloushallinnon auditointi1.jpg

Avoimet työpaikat

Liity mukaamme muuttamaan opetuksen, koulutuksen ja työpajojen maailmaa meidän digitaalisella fasilitointialustalla, Fasplatilla.

undraw_super_woman_dv0y.png

Eikö sopivaa tehtävää löydy? Kiinnostaako kehittyminen? Laita hakemus silti!

Oletpa kannuksesi ansainnut ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden stara, meidän kanssa ammatillinen kehittyminen on taattua. Työskentelemme jatkuvasti erilaisten organisaatioiden kanssa kehittämällä heidän toimintaansa upeammaksi. Mikäli kehittyminen rahoituksen, talouden, organisaatioiden kehittämisen tai pääomasijoittamisen saralla on Sinun juttusi, ja janoat vastuuta sekä näytönpaikkaa, olet oikeassa osoitteessa. Vai onko niin, että Sinulla on jotain arvokasta osaamista, jonka yhdistämällä nykyiseen osaamiseemme voisi syntyä jotain timanttista? Se olisi mahtavaa!

 

Emme odota huikeita luetteloita edellisistä työpaikoista tai koulutuksista. Pääasia on, että Sinulla on sydän paikallaan, olet hyvä tyyppi, ja että nauru tai huonot vitsit eivät ahdista. Toisaalta tiedät jo, että välillä pitää tehdä töitä vähän kovemmin, jotta päästään sinne minne halutaan.

 

Jos kiinnostuit ja voisit kuvitella itsesi osana meitä, ota yhteyttä!

harri.ryynanen at easteam.fi

bottom of page