top of page
smartmockups_krbqkq06.jpg

FASPLAT-OHJEET

Täältä löytyvät ohjeet useimpiin askarruttaviin kysymyksiin. Huomaathan, että osa ohjeista on tarkoitettu Fasplat-järjestelmän pääkäyttäjille ja osa taas työpajoihin osallistujille. Jos kaikesta huolimatta apua ei löydy, ole ensisijaisesti yhteydessä organisaatiosi pääkäyttäjään tai jälleenmyyjään. He tietävät tilanteesi ja osaavat auttaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Työpajoihin osallistujalle

Tunnukset ja kirjautuminen

Ohjeistamme, kuinka kirjaudutaan Fasplat-fasilitointialustaan ja kuinka toimia, jos unohdit salasanan tai et ehtinyt kirjautua annetun ajan puitteissa.

Kommentointi työpajoissa

Ohjeissa käymme läpi, kuinka osallistujat kutsutaan kommentoimaan ja kuinka kommentointikierrokseen osallistutaan.

Työpajoja fasilitoivalle ja järjestelmän pääkäyttäjälle

Moduulin perustaminen

Opastamme, kuinka voit luoda uuden moduulin Fasplat-järjestelmässä sekä annamme ohjeet käyttöönoton valmisteluun.

TKI-suunnitelmamoduulin käyttö

Ohjeistamme TKI-suunnitelmamoduulin perustamisen, osallistujien kutsumisen mukaan sekä kuinka viet prosessin läpi yhdessä osallistujien kanssa.

Markkinointiauditointi

Annamme ohjeet markkinointiauditointimoduulin perustamiseen, osallistujien kutsumiseen mukaan sekä kuinka viet prosessin läpi yhdessä osallistujien kanssa.

Taloushallinnon auditointi

Opastamme taloushallinnon auditointi -moduulin perustamiseen, osallistujien kutsumiseen mukaan sekä kuinka viet prosessin läpi yhdessä osallistujien kanssa.

Potentiaali

Ohjeissa käymme läpi potentiaali-moduulin perustamiseen, osallistujien kutsumiseen mukaan sekä kuinka viet prosessin läpi yhdessä osallistujien kanssa.

Vastuullisuusanalyysi

Annamme ohjeet vastuullisuusanalyysi-moduulin perustamiseen, osallistujien kutsumiseen mukaan sekä kuinka viet prosessin läpi yhdessä osallistujien kanssa.

Usein kysyttyä

Olemme koostaneet tänne meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia. Täydennämme tätä listaa.

bottom of page