top of page
Fasplat referenssi Priole

Liiketoiminnan kehittämistä perinteisellä toimialalla

Taina_HyvänOlon Mylly.webp

”Fasplat-alustan avulla toteutettava liiketoimintasuunnitelman tarkastelu ja ideointi antoi tehokkaalla tavalla meille uusia eväitä erottautua kilpailussa perinteisellä toimialalla. Järjestelmän käyttö oli helppoa ja selkeää.”

Taina Rautiainen, toimitusjohtaja

HyvänOlon_MYLLY_LOGO.webp

HyvänOlon Mylly

HyvänOlon Mylly on kauneudenhoito-, parturi-kampaamo- ja hieronta- sekä hyvinvointipalveluita tarjoava yritys. Yhtiössä työskentelee kahdeksan henkilöä ja se tekee tiivistä yhteistyötä muiden alan toimijoiden ja sidosryhmien kanssa.

Lue lisää HyvänOlon Myllystä yrityksen nettisivuilta. 

Mitä saimme yhdessä aikaan?

Tarpeesta ratkaisun kautta tuloksiin.

Tarve

HyvänOlon Mylly toimii perinteisellä toimialalla, mutta omaa vahvan halun kehittyä ja olla jotakin uutta toimialallaan. Yrityksessä haluttiin tarkastella uudelleen sen liiketoimintasuunnitelmaa. Tavoitteena oli ideoida yhdessä niin uusia mahdollisuuksia kuin myös liiketoiminnan kulmakiviä. Lopputulokseksi haluttiin selkeä kirkastus parhaista ideoista.

Ratkaisu

HyvänOlon Myllyn liiketoimintasuunnitelman kehittämiseen valikoitui Fasplat-alustalla toteutettava Liiketoimintasuunnitelma-työkalu. Työkalu mahdollisti useamman henkilön osallistumisen sekä työskentelyn rytmittämisen tehokkaasti. Lisäksi Fasplat-alusta mahdollisti valintojen tekemisen kaikista syntyneistä ideoista tehokkaasti.

Tulos

Tuloksena syntyi tiivis kuvaus työskentelyn aikaisista ideoista. Lopputulos muodostui selkeään yhteen kuvaan, millaiseen suuntaan HyvänOlon Myllyn liiketoimintasuunnitelmaa tulisi viedä. Tuloksena syntyi paljon ideoita ja ajatuksia perinteiselle toimialalle. Nämä ideat mahdollistavat muun muassa parantamaan erottautumista kilpailukentällä.

Tutustu myös muihin asiakastarinoihin

Fasplatiin on räätälöity moduulit juuri meidän Priole-menetelmäämme. Toteutamme paljon osallistujamäärältään suuria työpajoja. Fasplatin avulla olemme sujuvoittaneet työpajojen järjestämistä ja saavuttaneet säästöä työajassa, kun työpajojen järjestämiseen liittyvät rutiinityöt on automatisoitu.

Käytämme Fasplatin markkinointiauditointia asiakassuhteen alussa. Meille se on hyödyllinen tapa ymmärtää asiakkaan nykytila ja haastaa heidät tunnistamaan kriittisimmät kehityskohteensa. Yhteisen näkemyksen pohjalta on helppoa ja nopeaa tehdä tarjous jatkotoimenpiteille. Villakoiran ydin löytyy heti ensimetreiltä.

Sara Suvinen, toimitusjohtaja

Arttu Käyhkö, toimitusjohtaja

Fasplatin avulla olemme saaneet vedettyä kaksi tehokasta, mielenkiintoista ja hyödyllistä työpajaa. Kiitän erityisesti Fasplatin helppokäyttöisyyttä ja miellyttävää ulkoasua. Suosittelen järjestelmää ehdottomasti.

Antti Pekkarinen, osakas

smartmockups_krbqkq06.jpg

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää mitä teimme ja miten rakensimme yhteistyötä. Voimme tarvittaessa järjestää tapaamisen asiakkaamme kanssa, että saat kuulla aidon mielipiteen Fasplat-fasilitointialustastamme.

bottom of page