top of page

Erotu yhteistyössä

Osallista - Tiivistä - Vaikuta

Fasplat on digitaalinen yhteistyöalusta, jonka avulla tehostat myyntiäsi, kehittämistyötäsi, työpajoja, ryhmätyöskentelyä sekä parannat niiden laatua ja tuloksia.

Sinulle, jonka vastuulla on...

B2B-myynti

Asiakkaasi kohtaavat erilaisia myyntineuvottelutilanteita valtavasti. Erottautuminen muulla kuin pelkästään hinnalla on suotavaa. Fasplatin avulla toteutat myyntineuvotteluita, jotka ovat tehokkuudessaan omaa luokkaansa.

TKI-hankkeiden jalostaminen

Yksin tehden tulee harvoin ajateltua asioita riittävän laajasti. Fasplat-järjestelmän avulla osallistat hankeidean jalostamiseen sekä olennaisen tunnistamiseen kollegat, elinkeinoelämän, julkisen sektorin vaikuttajat ja vaikkapa opiskelijat. Tuloksena syntyy tiivis kuva jalostetusta hankeideasta, jonka avulla vaikuttavuutta on helppo seurata myös hankkeen aikana ja sen jälkeen.

Vastuullisuuden edistäminen

Vastuullisuusanalyysi (ESG-analyysi) on organisaatiolle tapa ja mahdollisuus kertoa omasta vastuullisuudestaan sidosryhmille sekä aloitta kehitystyö tehokkaasti. Fasplatin vastuullisuusanalyysi antaa ennen kaikkea uskottavan kuvan vastuullisuuden merkityksestä omassa liiketoiminnassa sekä valmiudet jatkuvaan parantamiseen.

Uuden liiketoiminnan suunnittelu

Yksin uutta liiketoimintaa suunnitellessa ei tule välttämättä otettua huomioon kaikkea oleellista. Keskustelujen lisäksi on olemassa myös työkaluja, joilla saat helposti kerättyä mielipiteitä ja näkemyksiä. Lisäksi juuri sen ytimen tunnistaminen ja valintojen tekeminen yhdessä on monesti kultaakin arvokkaampaa. Jos olet samaa mieltä, Fasplat on sinulle täydellinen työkalu.

Vakiintuneen liiketoiminnan kehittäminen

Organisaation johtaminen on jatkuvaa tilannekuvan tarkkailua ja toiminnan kehittämistä. Välillä tulee kuitenkin hetkiä, että on tarve koota ympärille ydinjoukko ja luottopakit pohtimaan isoa kuvaa. Fasplatin työkalujen avulla mahdollistetaan helposti yhdessä asioiden pohtiminen. Valmiiden mallien ja prosessien avulla työskentely on nopeaa ja vaivatonta.

Työpajojen fasilitointi

Rakennetaanko sinulle oma työpajamoduuli? Voimme helposti digitalisoida juuri sinun tarpeittesi mukaisesti kartoituksen, työpajan tai analyysin Fasplat-järjestelmään. Ota rohkeasti yhteyttä! Keskustellaan yhdessä miten meidän osaamisen voi yhdistää sinun osaamiseen.

smartmockups_kjve436h_edited_edited.jpg

Autamme sinua -

Toimimaan tehokkaammin

Automatisoimalla työvaiheita voit nopeuttaa analyysia ja rutiinityön määrä vähenee. Olemme saavuttaneet kumppaneidemme kanssa 24% työaikasäästöjä asiantuntijatyöstä.

undraw_To_the_stars_qhyy.png

Meistä sanottua

sara.png

”Fasplatiin on räätälöity moduulit juuri meidän Priole-menetelmäämme. Toteutamme paljon osallistujamäärältään suuria työpajoja. Fasplatin avulla olemme sujuvoittaneet työpajojen järjestämistä ja saavuttaneet säästöä työajassa, kun työpajojen järjestämiseen liittyvät rutiinityöt on automatisoitu."

Sara Suvinen, Toimitusjohtaja, Priole palvelut Oy

smartmockups_krbqm5p3_edited.jpg

Lataa oppaamme

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan

Koostimme oppaaseen niitä käytännön oppeja, joita olemme kartuttaneet niin työpajoihin osallistujina kuin niiden järjestäjinäkin. Selkeä ja helppolukuinen opas on tiivistetty 8 kohdan ohjeeseen. Mikä parasta, opas on täysin ilmainen!

8 keinoa vaikuttavaan työpajaan

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Fasplatin valmiista moduuleista, jotka voivat hyödyttää sinun toimintaasi?

Tai haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa, kuinka omat palvelutuotteesi voidaan rakentaa Fasplat-alustalle?

Tai kiinnostaako sinua Fasplatin helppokäyttöiset mittaamisen työkalut?


Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä. 

Kiitos lähetyksestä! Olemme piakkoin yhteydessä.

  • YouTube
bottom of page